Digidexo.com

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup

Hvordan Rens med Cayenne Pepper, vann, sitron og lønnesirup


Med cayenne pepper, vann, sitron og lønnesirup kan du rense systemet helt. Også kalt «master rens," dette programmet vil hjelpe deg å miste betydelig vekt umiddelbart, men det vil ikke hjelpe deg å holde den av. Det er heller ikke sunt (eller hyggelig) for en langsiktig løsning. På grunn av dette, er det best å bruke dette programmet som et system rens uten målet om vekttap.

Når den brukes forsiktig som en master rens, men det fungerer underverker for kropp og sinn.

Bruksanvisning

•  Lær å lage mix.

Bland disse ingrediensene sammen:
2 ss friskpresset sitron (dette er ca 1/2 sitron)
2 ss organisk lønnesirup, Grade B (jo mørkere jo bedre, ikke får den falske ting.)
1/10 ts kajennepepper, gradvis øke gjennom rens.
Ti til fjorten gram rent vann

DRINK KUN DENNE MIX OG VANN UNDER Master Cleanse.

Du kan legge til kosttilskudd, men ikke legge noen annen mat eller drikke. Den shake inneholder de essensielle næringsstoffer for å holde det gående i 10-14 dager. (Se tips og advarsler nedenfor.) Dette vil sakte rense og rense systemet spesielt kolon.

Drikk en SALT VANN klyster i morgen og NATURavføringsmiddel te om natten.

Dette vil bidra til å skylle systemet og forbedre din følelse. Du vil sannsynligvis slite tidlig i fort som kroppen justerer seg til sin raske tilstand. Når du føler deg verre, prøve en ikke-iodized havsalt vann klyster. Legg til to strøkne ts havsalt til 8 oz. med varmt vann. Drikk den helt. Du trenger å avlaste deg to eller flere ganger etter klyster.

KOM PÅ AV FAST sakte og forsiktig.

Når du er ferdig cayenne pepper, lønnesirup, sitron og vann fort du har å lette systemet tilbake til å spise normal mat. Start med utvannet appelsinjuice i små mengder den første dagen. Neste trekk til mer appelsinjuice litt mindre utvannet og grønnsaksbuljong i kveld. Legg i grønnsakene neste dag. Legg økologisk frukt og grønnsaker bare til lunsj neste. Deretter kan du bruke sunn fornuft lettelser kroppen tilbake i spising. Hvis noe går dårlig holde den ut av din diett for en stund.

Tips og advarsler

  • Forfølge system rens i tett kommunikasjon med en ernæringsfysiolog for å være sikker på at du ikke skade kroppen din.
  • Bruk master rens med en venn eller partner å ha felles støtte.
  • Diabetikere bør bare forfølge denne rens med spesielle modifikasjoner og bare hvis den blir godkjent av en lisensiert lege kjent med din sak.
  • Master rens er ikke en langsiktig diett eller en langsiktig vekttap løsning.