Digidexo.com

Side Effects svart cohosh

Klaseormedrue er en urt av buttercup familien som er innfødt til Nord-Amerika. Andre navn på klaseormedrue er svart snakeroot, bugbane, bugwort, macrotys, rattle og rattleweed. Klaseormedrue kan for en kort tid, lindre symptomer på overgangsalder som hetetokter, nattesvette og tørr skjede. Vitenskapelige studier av klaseormedrue har vært relativt kort, i omtrent seks måneder.

Historie

Klaseormedrue ble brukt av indianere som medisin, og urten ble brukt som et hjem rette i det 19. århundre Amerika for en rekke lidelser, inkludert malaria, revmatisme, sår hals, hoste, forkjølelse, elveblest, forstoppelse, ryggsmerter, lunge eller nyre forhold og gynekologiske lidelser som infertilitet, menstruasjons unormalt, arbeidskraft smertelindring, indusere arbeidskraft, truet abort og betennelse i eggstokkene eller livmoren.

Tilgjengelighet

Klaseormedrue jordiske røtter og stengler er tilgjengelig frisk eller tørket, og kan gjøres om til sterke te, flytende ekstrakter, kapsler eller piller. Du bør diskutere tar noen urter med din lege for å redusere interaksjoner med andre medisiner og å avverge vanskeligheter.

Side Effects

Klaseormedrue kan forårsake bivirkninger som magesyke, hodepine, forstoppelse, treg eller uregelmessig hjerterytme, lavt blodtrykk, kvalme, oppkast, tyngde i bena, vektproblemer og tap av benmasse fører til osteoporose. Høye doser av denne urten kan forårsake svimmelhet, svetting og synsproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Du bør ikke ta klaseormedrue er du har en leversykdom. Denne urten kan forårsake lever problemer, inkludert hepatitt og leversvikt, med symptomer som mørk urin, magesmerter og gulfarging av huden eller det hvite i øynene. Forekomsten av leveren problemer er sjeldne, men er fortsatt en bekymring.

Advarsler

Klaseormedrue er ikke det samme urt som blå cohosh. De to urter er noen ganger brukt sammen for å stimulere til arbeid, men blå cohosh kan forårsake bivirkninger hos nyfødte. Den naturlige formen for klaseormedrue inneholder salisylsyre, som er funnet i aspirin, og kan gi en reaksjon hos personer som er allergiske mot aspirin. Det er ikke kjent hvor mye salisylsyre er tilstede i produkter som er tilgjengelige for forbrukerne.