Digidexo.com

Hvordan kan jeg gi meg selv en klyster på Home?

Hvordan kan jeg gi meg selv en klyster på Home?


Et klyster blir typisk brukt som en del av en avgiftning program, og det er også ofte brukt for å lindre symptomene på forstoppelse. Hovedformålet med et klyster er å rense kolon og tykktarmen og å kvitte kroppen for overflødig avfall. Klyster er ofte gitt i en medisinsk kontor eller sykehus av en utdannet medisinsk faglig. Men med riktig verktøy og teknikk, kan du gi deg selv en klyster hjemme.

Bruksanvisning

•  Samle de nødvendige materialene for å gi deg selv en klyster hjemme. Du trenger en mild såpe, en liter eller to av varmt vann, en beholder med en fleksibel slange festet og klyster dyse. Pass på at vannet du bruker er kulere enn 113 grader Fahrenheit, eller du risikerer skålding kolon.

Lag din blanding av noen dråper mild såpe og vann. Bruk to liter varmt vann, men forstår at du kan bruke mindre. Fyll beholderen med såpe og vann blanding.

Få i posisjon. Posisjonen du bruker, avhenger av din egen personlige preferanser. En felles posisjoner innebærer å ligge på din venstre side og bringe din høyre kne opp mot brystet. Du kan også lå på ryggen med knærne og hodet støttet opp. Dette vil tillate deg å se dine magen utvides etter hvert som vannet strømmer inn i rektum.

Smør klyster dyse og sett den langsomt inn i rektum. Klem beholderen å la væsken inn endetarm og tykktarm. Start med om halvparten av vannet og se hvordan du føler deg. Hvis du ikke føler en ubehagelig press, legge til et mer vann, litt om gangen. Ikke legg til mer enn din komfort nivå.

Ta vare på vannet i tykktarmen i flere minutter. De fleste mennesker kan ikke gjøre dette i mer enn fem minutter. Du vil føle trykket fra tid til annen, men det vil passere. Ikke stå opp og samtidig beholde vannet, da dette kan føre til at det ved et uhell utvise. Rullende fra side til side kan bidra til å avlaste trykket, fordi den beveger seg vannet rundt tykktarmen.

Utvise vannet. For å få ut vannet fra din kolon, må du fjerne klyster dyse. Du kan enten sitte på toiler eller komme inn i badekar. Sitter på toalettet gjør det vanskeligere å utvise alt vannet, men det er mindre rotete enn å utvise i karet. Hvis du har en hard tid å utvise, prøv å ikke anstrenge, fordi dette kan føre til hemorroider. Du bare må kanskje endre posisjoner i noen minutter, for eksempel å ligge på ryggen eller magen eller slå kroppen din, slik at du ser tilbake over skulderen din. Dette skal hjelpe deg utvise vann fra kolon.