Digidexo.com

Homøopatiske midler for Hypertyreose

Homøopatiske midler for Hypertyreose


Når skjoldbruskkjertelen produserer for mye av hormonet tyroksin, resulterer det i en overaktiv skjoldbrusk tilstand, som kalles hypertyreose. Dette gir raskere stoffskifte, og næringsstoffene ikke absorberes skikkelig i kroppen, noe som kan føre til økt allergier, hudproblemer, rask puls, kortpustethet, tretthet og gastrointestinale problemer. Hvis du lider av hypertyreose, er det noen homeopatiske midler du kan prøve å minimere symptomer.

Anti-oksidanter Foods er Best

Opprettholde sunne matvaner med hypertyreose er en viktig homøopatisk middel. Den første nøkkelen til et sunt kosthold er å unngå raffinerte matvarer, for eksempel hvitt brød og pasta, sukker, potetgull og donuts. Unngå bearbeidet kjøtt, som lunsj kjøtt som bologna og skinke, samt kjøtt fra hurtigmatkjedene. Kommersielt bakte produkter, som cookies, kjeks, kaker og paier, er dårlig for et sunt kosthold, siden de inneholder transfettsyrer. I stedet for matlaging med vanlig smør eller margarin, erstatte disse høy-fett oljer med sunne matoljer som olivenolje eller vegetabilsk olje. Den viktigste nøkkelen er å legge antioksidant matvarer i kostholdet ditt. Blåbær, kirsebær, jordbær og tomater er eksempler på frukt lastet med anti-oksidanter. Squash, paprika, rosenkål og spinat er eksempler på grønnsaker for å innlemme i en diett.

Kalsium

Kalsium hjelper mange metabolske prosesser fungerer riktig og bidrar til å forebygge osteoporose. Ifølge Mayo Clinic, bør voksne yngre enn 50 mål for 1000 mg kalsium daglig. Dette inntaket kan være enten fra mat eller kosttilskudd, eller begge deler. Voksne over 50 trenger minst 1,200mg kalsium daglig, ifølge Mayo Clinic.

Probiotika

Kosttilskudd som kalles probiotika, som inneholder Lactobacillus acidophilus, er en helt naturlig middel som kan bidra til å holde immun og gastrointestinal helse, som er en viktig balanse når du arbeider med hypertyreose. Du kan kjøpe probiotika på de fleste helsekostbutikker. The University of Maryland Medical Center anbefaler en daglig dose på 5-10 milliarder CFU (kolonidannende enheter).