Digidexo.com

Hvordan registrere for Medicare Safety Net

Hvordan registrere for Medicare Safety Net


Medicare Safety Net er en tjeneste fra den australske regjeringen å gi sine innbyggere med økonomisk bistand for høye out-of-pocket, out-of-sykehus Medicare tjenester. Oppmelding til Medicare Safety Net er bare nødvendig for par eller familier, og kan gjennomføres på nettet, over telefon eller ved en Medicare kontor.

Bruksanvisning

•  Gå til Medicare Safety Net elektronisk registrering området og fylle ut skjemaet. Du må angi Medicare tall for både deg og din partner samt detaljer om dine avhengige barn. Hvis du har mer enn seks avhengige barn du ikke vil være i stand til å registrere seg på nettet.

Ring 132 011 (innen Australia) og snakke med en Medicare representant om registrering for sikkerhetsnettet. De vil gi deg med registreringsnummer informasjon om sikkerhetsnett, funksjonene og hvordan du registrerer. Samtalen vil bli belastet etter sats.

Besøk en lokal Medicare kontor og be om registrering for Medicare Safety Net. Se Ressurser for et nettsted som gir detaljer om alle Medicare kontorer over Australia. Du vil være i stand til å få søknadsskjema og informasjon om de nøyaktige detaljer om sikkerhetsnett på Medicare kontoret.