Digidexo.com

Fast Foods i Amerika

Fast Foods i Amerika


På 2001 American Psychological Association årlige kongress, Dr. Kelly Brownell merket USAs fastfood bransjen som "giftig mat miljø", men siden da, er flere og flere mennesker innser at fast food tilbyr mye usunn, fet, salt menyvalg . Å se skriften på veggen, og svarer på fedme krise, er noen fast food-restauranter begynner å tilby sunne, magre alternativer.

Fast Food Crisis

Fastfood markedsførere har faktisk oppdaget en måte å gjøre fastfood enda mindre sunt. På noen bensinstasjoner, kan du lage en fast food rekkefølge mens du fyller opp tanken ved pumpen. I løpet av noen minutter, noen vil bringe orden til bilen din. Selv fysisk aktivitet for å gå inn i butikken og plukke opp maten din er eliminert. Ved å tilby dollar menyer, enkel tilgang og super-sizing, kan fast food bransjen i Amerika har ført forbrukere nedover veien mot en helsekrise av episke proporsjoner.

Verste Fast Foods

Med noen få unntak, de fleste fast food restauranter har ganske mange usunne valg på menyen. For eksempel, på en fast food restaurant, inneholder et enkelt guacamole bacon burger 1114 kalorier, 29 gram mettet fett og 90% av natrium for en hel dag. Legg en stor bestilling av pommes frites og totalsummen kommer til nesten 1600 kalorier. De fleste folk ikke innser hvor mye mettet fett, natrium, og andre usunne ingredienser som finnes i fastfood de spiser hver dag.

Sunn Fast Foods

Noen fast food restauranter har innsett forbrukere utdanner seg om usunn mat, og har begynt å tilby noen sunnere, kalorifattig, lav natrium elementer på sine menyer. Hvis du vet hva en fast food-restaurant tilbyr og du gjør deg klar over den ernæringsmessige informasjon for visse elementer, kan du ta bedre valg. Mer fast food-restauranter som tilbyr sunn amerikansk, meksikanske, asiatiske og middelhavsmat dukke opp hver dag over hele landet.

Fremtiden for Fast Foods

Den eldste og mest populære fast food restaurant-kjeden i Sverige gjort beslutningen om å tjene lav innvirkning mat som gjør mindre av karbonutslipp. Max Burger har nylig gitt detaljer på sine menyer om karbon utslippsdata og drivhusgasser produsert i å bringe et produkt fra sin kilde til forbruker. Det håper å fraråde kjøttforbruket og oppmuntre til sunnere mat alternativer. Menyelementer inkluderer nå sunnere, grønnere rask mat som veggis, soya og falafel burgere, som har en lavere samlet påvirkning på miljøet.