Digidexo.com

Bivirkninger av TENS Unit for nakke smerter

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) enheter utnytte pads knyttet til en håndholdt enhet som sender elektriske signaler for å lindre smerte på grunn av leddgikt, skader og andre årsaker. Til tross for sin effektivitet ved å lindre nakkesmerter, titalls enheter utgjøre en risiko for noen bivirkninger.

Typer Vanlige bivirkninger

Hudirritasjon og rødhet på stedet på halsen din, der du bruker de putene er vanlige bivirkninger av bruken TENS.

Oppløsning

Roterende det nøyaktige punktet på halsen der du plasserer elektrodene og ikke gjenbruk av det samme stedet to ganger i back-to-back behandlinger bidrar til å hindre noen av hud effektene av TENS-enheten.

Funksjoner

Hvis for mye strøm er lov til å passere gjennom enheten inn i pads, er du sannsynligvis til å utvikle muskelrykninger i halsen. Når dette skjer, bør du redusere mengden av strøm.

Advarsel

Det er viktig å ikke plassere TENS enhet pads over årer som reiser gjennom halsen til halsen eller hjernen, da dette har potensial til å blokkere blodstrømmen. Hvis du har epilepsi, kan ved hjelp av en TENS enhet på halsen for å lindre denne smerten føre til en pågripelse.

Generelle betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, bør du ikke bruke TENS-enheten til å behandle alle typer smerte hvis du er gravid. I tillegg bør du ikke bruke en TENS enheten hvis du har en pacemaker.