Digidexo.com

Hvordan kjøper jeg Individual Health Insurance?

Hvordan kjøper jeg Individual Health Insurance?


En person oppsøker individuelle helseforsikring da hans arbeidsgiver ikke gir helseforsikring som en fordel, eller når han er selvstendig næringsdrivende, arbeidsledig eller student. I hver stat, er det visse forsikringsselskaper som selger individuelle helseforsikring. Det finnes flere alternativer i noen stater enn andre.

Tilbydere

Et første skritt å kjøpe individuelle helseforsikring innebærer å finne ut hvilke selskaper i staten selge disse typer politikk. Arbeide gjennom en forsikring agent kan effektivisere prosessen, eller du kan forskning på egen hånd, for eksempel ved å lese helseforsikring leverandørenes nettsider.

Sitater

Når du vet hvilke leverandører tilbyr individuelle helseforsikring politikk, gi deg informasjon på din alder, medisinsk historie og andre saker av betydning for helse forsikringsselskapene fra hvem vil du anførselstegn. Hvis du er inkludert eventuelle familiemedlemmer på politikken, må du gi informasjon om dem også.

Forskning

Ulike detaljer varierer fra politikk og helse forsikringsselskapet til den andre. For eksempel har noen individuelle helseforsikring politikk inkludere dekning for alternativ omsorg som kiropraktikk, mens andre ikke gjør det. Dine behov og ønsker kan hjelpe deg å avgjøre hvilken politikk for å kjøpe.

Sammenligninger

Når du har samlet all relevant informasjon om de ulike forsikringsselskaper og politikk tilgjengelig i staten, kan du vurdere informasjonen, og bestemme hvilken politikk passer best til dine behov og budsjett. Du kan ta den endelige avgjørelsen etter veiing saker som fordeler, premium kostnader, co-betaler og deltakende leverandører.

Tips

Den beste politikken for deg er ikke alltid den minst kostbare, men den som har den dekningen du trenger, basert på spørsmål som for eksempel om du har noen helsemessige forhold, samt hvilke medisiner og tester du måtte trenge.