Digidexo.com

Hvordan kan jeg bli kvitt skabb naturlig?

Når midd hule under huden, vil resultere skabb. Symptomer inkluderer tørr, kløende hud, og noen ganger oppstår et utslett. Dette er en svært smittsom hudsykdom som kan overføres til noen andre bare ved sin berøre huden av en infisert person. Det er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe bli kvitt skabb.

Citrus Products

Det er noen juice og oljer som du kan spre seg over hele kroppen en gang i skabb infeksjon har hatt utbrudd. Produkter som inneholder sitrus er blant de mest effektive. En juice som appelsin eller grapefruktjuice, en munnvann som er sitrus basert, eller en sitrus-rens som er greit å bruke topically kan bli kvitt den irriterende kløe. Komme inn i et badekar og hell sitrus produkt av ditt valg over hele kroppen. Gi det ca 5 minutter for å tørke helt skyll grundig med vann. Dette kan gjøres hver dag inntil skabb har forsvunnet.

Oljer

Det er tre naturlige oljer som kan hjelpe bli kvitt skabb: neem olje, peppermynteolje, og tea-tree olje. Dette er industriell styrke oljer så sørg for å teste dem på en liten oppdatering av synd før du dekker hele kroppen med dem. Du ønsker ikke å ha en allergisk hudreaksjon. Hvis de er for sterk, kan de fortynnes med vegetabilsk olje. Bruk noen av disse tre oljene det samme du ville sitrus bortsett fra at du ikke skylle disse av. Hell en liten mengde inn i håndflaten din og spre over hele kroppen som du ville lotion. Dette kan være en daglig rutine til skabb er borte.

Bath & Body

For å hindre kløe, prøv soaking i kjølig bad vann eller ta en kald dusj. Ikke bruk slipende såper som Lava eller dermabrasion såpe som kan forverre huden din. Du kan suge en vaskeklut med kaldt vann og gjelder for de berørte områdene for å stoppe kløe. Påfør Calamine lotion for å berolige og fukte tørr hud. Du kan også ha nytte av å ta en allergimedisin for å lindre smerte og irritasjon.

Hus Rengjøring

Støvsug huset annenhver dag, mens en person bosatt er infisert med skabb. Hvis støvsugeren har en pose, kaste posen vekk hver gang du støvsuger og ikke åpne den opp. Hvis støvsugeren har et avtagbart filter, forkaste innholdet i en utendørs trash bin. Du ønsker ikke skabb å infiltrere huset og forårsake en annen infeksjon.

Hold alle klær og sengetøy rørt av smittet person sequestered i en plastpose. Fortsette å samle alt han rører i denne posen før infeksjonen er borte. Deretter vaske alle disse elementene i en varm vask og tørk dem i ekstrem varme. Dette vil drepe eventuelle skabb som forblir der.