Digidexo.com

Ernæring Mat Combos for Weight Loss

Det finnes ingen vitenskapelig forskning som tyder på at mat kombinere er nyttig for vekttap, men mange slankere og kjendiser som Suzanne Somers og Jordan S. Rubin anbefaler mat kombinere i sine vekttap planer. Ifølge dem, hjelper mat kombinasjoner for å stabilisere blodsukkeret og øke stoffskiftet. Disse påstandene er basert på blodprøver etter å ha spist visse matvarer. Jordan S. Rubin er en naturopathic lege og forfatter av flere bøker som "The Makers Diet" og "Perfect Weight-Amerika." Suzanne Somers er en kjendis og brystkreft overlevende.

Frokost

Spis en sunn frokost hver morgen. Frokost er et viktig måltid fordi det er det første måltidet på dagen. Et utmerket valg for frokost ville være yoghurt med mandler og tran. Andre kombinasjoner for frokost ville være havregryn med lin-frø eller egg med asparges. Kombinere egg med grønnsaker i en omelett er også et godt valg. Du kan lage din omelett med ost, egg og andre grønnsaker som tomater, grønn paprika og asparges. Hvis du må spise frukt, så spiser denne maten alene på tom mage. Frukt er bra for deg, men å kombinere frukt med grønnsaker og andre stivelse kan noen ganger føre til magesyke.

Grønnsaker Fett og protiens

Spis grønnsaker med protein og fett for ett eller flere måltider hver dag. Ved planlegging av måltider, alltid kjøpe grønnsaker, proteiner og sunt fett med den hensikt å sette dem sammen. Skriv ned dine Måltider kombinasjoner og gjør din handleliste rundt det. Unngå å kombinere stivelsesholdige matvarer som pasta med protein.

Et eksempel på en god kombinasjon måltid ville være laks med grønne grønnsaker og en salat. Drypp olivenolje på salaten din til å legge mer sunt fett til måltidet. Laksen er en god kilde til protein og sunne omega 3-fettsyrer. Grønne grønnsaker er en fantastisk stift, men du kan også ha dette måltidet med gulrøtter, erter eller andre grønnsaker. Alle disse valgene er gode middag og lunsj alternativer. Hvis du må ha pasta da bare kombinere dette mat med grønnsaker og ikke fett.

Andre gode protein alternativer er kalkun, kyllingbryst eller mager bøffel. Unngå å spise svinekjøtt eller andre fettholdig kjøtt. Hvis du må ha biff med måltider sørg for å begrense dette til en gang annenhver uke eller så, og velg magre stykker av okse. Du kan også spise en ss tran med måltidet fordi tran er en utmerket kilde til sunne omega-3 fettsyrer. Du kan kjøpe tran på de fleste helsekostbutikker.

Time Frame

Vent minst tre timer i mellom mat kombinasjoner. Når du kombinerer visse matvarer sammen vil du selvsagt føle fyldigere lenger. Tre timer etter å ha spist frokost kan du få en sunn snacks som for eksempel mandler eller et eple. De fleste av dine mat kombinasjoner vil trolig bli gjort på middag og lunsj, men det er ingen faste regler, så gjerne for å være kreativ.

Hydration

Drikk 8-10 glass rent vann hver dag. Hydration er en viktig del av et sunt kosthold. Vann transporterer næringsstoffer til cellene våre. I tillegg, renser vannet også kroppen på innsiden ved å fjerne avfall. Disse giftstoffene kan bygge opp i kroppen vår over tid. Pass på å drikke renset vann fremfor vann fra springen. Vann fra springen inneholder som regel klor som ikke er bra for urinveiene helse.

Variasjoner

Det finnes flere ulike alternativer når det kommer til mat kombinere dietter. Anbefalingene i denne artikkelen er basert på Jordan Rubins bok "Perfect Weight-Amerika." Noen combo dietter anbefaler å kombinere proteiner og fett, mens andre sier at du bør spise fett separat. Gjør hva som fungerer for deg og snakke med legen din.