Digidexo.com

Hvordan stoppe Aktivere Verbal Abuse

Hvordan stoppe Aktivere Verbal Abuse


Det kan være vanskelig å identifisere og stoppe slik at verbal mishandling fordi det skjer ofte innenfor en følelsesmessig fornærmende miljø. Misbruk er hemmelighetsfull av natur. Verbale misbrukere angripe oftest i privat. Dette skaper et miljø av frykt for den misbrukt. I et slikt forhold, er det vanlig for misbruk å intensivere over tid. Misbrukere ofte bruker unngåelse teknikker til rabatt misbruket, slik som å unngå å snakke om en sak eller forkaster siste fornærmende episoder. Det er også vanlig for en overgriper å avvise bestemte ting ble sagt. Alt dette kan gjøre det vanskelig å kommunisere med overgriperen.

Essensen av muliggjør tenkning er ønsket om å forsyne noen med midler eller mulighet til å gjøre noe. Men når du aktiverer noen som er verbalt fornærmende til deg, du setter deg selv i en farlig og sårbar posisjon. Over tid er det mulig å stoppe slik at utskjelling med riktig mind-set og strategier.

Bruksanvisning

Monitor tanker om festing og redning. Hver gang du har tanker om å hjelpe overgriperen, minn deg selv på alle de negative virkningene som den verbale overgrep har hatt i livet ditt. Omdirigere tanker om å fikse eller redde den andre personen til å tenke på å hjelpe deg selv. Du kan gjøre dette bare gjennom prosessen med å være oppmerksom på alle dine tanker, spesielt de som er knyttet til den fornærmende forholdet, i løpet av dagen.

Emosjonelt løsne fra overgriperen så mye som mulig. Du kan gjøre dette ved å bli ansvarlig for din egen lykke. Når du finner deg selv å tenke: "Hvorfor kan ikke han gjøre ..." eller "Jeg skulle ønske han ville ...", du gir strøm til overgriperen. Ta makten tilbake ved iscenesetter livet ditt slik at du er ansvarlig for å skape lykke i alle aspekter av din daglige rutine. Stopp avhengig på noen måte på din overgriper. Finn andre til å hjelpe deg i områder der du trenger hjelp.

Sett sunne grenser. Sunn kommunikasjons grenser er grenser du setter i kommunikasjon som dikterer integriteten av dagen. Kvitter den typen kommunikasjon du vil ha. Gjøre forespørselen i en enkel setning til deg selv. Et eksempel kan være: "Jeg vil forlate rommet når støtende språk begynner." Øver denne grensen til du føler deg komfortabel, og deretter kommunisere denne grensen til overgriperen under en nøytral tid.

Identifiser inkonsekvenser i ord og handlinger. Lag en daglig bekreftelse: "Jeg liker å holde konsekvent hva jeg tenker, sier og gjør, og vil endres for å sikre dette er det." Fokuser på din egen konsistens for en periode. Dette vil hjelpe deg til å identifisere uoverensstemmelser i din overgriper ord og handlinger. Når du er fanget i den fryktelige miljøet forårsaket av verbal mishandling, er kommunikasjon ofte forvirrende. Clearing dine egne tankeprosessene vil tillate deg å begynne å se den verbalt fornærmende forholdet med mer klarhet.

Tips og advarsler

  • Verbalt fornærmende språk og atferd ofte er dypt inngrodd i kognitiv funksjon, som de er lært i barndommen. Du kan øve positiv atferd for å håndtere noen som er fornærmende, men den mest direkte løsning ville være å anbefale overgriperen søke hjelp i å bevege seg gjennom sine egne problemer.
  • Vær ærlig med deg selv om de skadelige virkningene misbruket har på din mentale og emosjonelle tilstand, og evne til å fullt samhandle med andre i livet ditt. Det er vanlig å helle masse oppmerksomhet i en fornærmende forholdet uten å anerkjenne hvor mye energi som en relasjon er drenering fra livet ditt. Når du blir mentalt og følelsesmessig misbrukt, kan det svekke din indre styrke, som deretter påvirker alle områder av livet ditt. Innse at noen ganger trenger du å avslutte et forhold for å gjenvinne indre styrke og bringe balanse til andre områder av livet ditt. Hvis misbruket kommer fra et familiemedlem som er avhengig av deg, kan det kreve å få inn en annen person til å fylle din rolle for en periode.