Digidexo.com

Typer Thyroid medisiner som brukes for Weight Loss

Typer Thyroid medisiner som brukes for Weight Loss


Thyroid medisiner brukes til å behandle dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen. En tilstand som kalles hypotyreose beskriver en underaktiv skjoldbruskkjertel. En mangel på hormonet som denne kjertelen produserer fører til trøtthet og langsommere metabolisme, som forårsaker vektøkning. Tilstanden kan behandles med skjoldbrusk medisiner, noe som igjen kan føre til betydelig vekttap.

The Thyroid

Den skjoldbrusk er en liten kjertel som ligger i halsen, som består av to lapper pakket rundt luftrøret. Dens primære funksjon er å regulere stoffskiftet. Det oppnår dette ved metabolizing jod og transformere det til to thyreoideahormoner. Disse substanser regulere forbrenningen for hver celle i kroppen. Kjertelen kan bli dysfunksjonelle på grunn av en genetisk defekt, aldring, eller andre årsaker, slik at den under- eller over produsere sine hormoner.

Hypotyreose

Hypotyreose er en kronisk tilstand som fører til at skjoldbruskkjertelen til å produsere færre av sine hormoner, dramatisk reduserer stoffskiftet. Bortsett fra arvelighet, kan tilstanden være forårsaket av medisiner bivirkninger, cellegift, graviditet, hypofysen problemer, autoimmun lidelse eller jodmangel. Symptomene på sykdommen er tretthet, forstoppelse, vektøkning, slapphet, leddsmerter, sprø negler, svake hår og depresjon.

Behandling

Behandling av hypotyreose innebærer vanligvis en behandling program for syntetiske skjoldbrusk hormoner for å bli tatt på ubestemt tid. Forskrivnings Legen vil overvåke den enkeltes thyroid hormonnivået på regelmessig basis, sjekker hver to til tre måneder. Når det tas som anvist, kan bivirkninger inkluderer økt puls, skjelvinger og sult. I sin tur øker behandling metabolismen til et sunt nivå, noe som gjør det lettere for pasienten å gå ned i vekt.

Vekttap på Thyroid Medisinering

Thyroid hormon kosttilskudd for hypotyreose er ikke tilstrekkelig til å indusere vekttap i seg selv. De øker stoffskiftet betydelig hos personer med denne tilstanden, men riktig kosthold og mosjon er nødvendig for å fullt ut aktivere at stoffskiftet og indusere vekttap. Regelmessige blodprøver for thyroid hormonnivået er avgjørende for å kontrollere bivirkninger og sørge for at kroppens stoffskifte er på en sunn rate.

Farene ved å ta Thyroid medisiner for Weight Loss

Tar skjoldbrusk medisiner for å gå ned i vekt uten først å bekrefte diagnosen hypotyreose er både usedvanlig farlig og ineffektivt på lang sikt. Det induserer en hyperthyroid tilstand, forårsaker hjertebank, diaré, nervøsitet og potensiell skade på hjertet. Medikamentet kan indusere vekttap midlertidig, men til slutt skjoldbruskkjertelen vil kompensere for innføring av syntetisk hormon ved demping ned sin egen produksjon. Dette kan i sin tur føre til hypotyreose, svekke skjoldbruskkjertelen.