Digidexo.com

Matvarer for å sikre vektøkning

Hvis du eller noen du kjenner prøver å få vekt, er det visse matvarer som forårsaker vektøkning. Selvfølgelig junk food og andre bearbeidede matvarer i overflod vil gjøre deg opp i vekt, men de matvarer er ikke sunt. Men det er sunn mat som kan hjelpe en person som er på den tynne siden for å få sårt tiltrengte pounds. Det er også viktig å ta en ekstra multivitamin og mineraltilskudd for å sikre at du får alle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger.

Viktige faktorer

Hvis du er tynn på grunn av mangel på næring fra dårlig appetitt eller en spiseforstyrrelse, er det viktig å starte sakte og jobbe deg oppover. Du bør også arbeide med en dietetiker fordi han eller hun kan sette opp en bestemt måltid plan for dine behov. Rådgivning kan også være behov for en full gjenoppretting.

Protein Shakes

Den menneskelige kroppen trenger protein for optimal helse. Protein er det hår, hud og andre celler som er bygget opp av. Protein shakes kan også hjelpe en mager person opp i vekt når de blir konsumert i tillegg til et måltid. Kjøp proteinpulver på ditt lokale helse-mat butikk og kombinere en banan og annen frukt i en blender. Når folk prøver å gå ned i vekt, vil de konsumere en protein shake i stedet for et måltid.

Pasta

Riktig type helkorn pasta er faktisk en sunn mat. Pasta inneholder karbohydrater. Folk som spiser mye pasta er generelt tyngre. Dette er en god mat for vektøkning, fordi det er sunt. Etter at du oppnår ønsket vekt, er det viktig å kutte ned på pasta, eller du kan fortsette å få mer vekt enn det som er ønskelig.

Melk

Rå helmelk organisk er lastet med vitaminer og mineraler som kalsium. Drikker rå økologisk melk vil gi kroppen din med sunne bakterier som kan være gunstig for fordøyelses helse. Sunne bakterier er også kjent som flora. Disse gode bugs bidra til å forbedre immunforsvaret og generell helse. Fettinnholdet funnet i rå melk vil hjelpe deg til å få vekt når den forbrukes daglig.

Nøtter

Andre sunne matvarer som kan pakke på pounds er nøtter. De er fylt med sunne omega-3 fettsyrer som også er bra for hjertet og hjernen. Pinjekjerner, mandler og peanøtter er lastet med protein og andre næringsstoffer. Snack på nøtter i løpet av dagen for ekstra energi, og du vil gå opp i vekt over tid.

Mer info

Ingen av disse sunne matvarer vil føre til en person til å bli overvektige når riktig mengde er fortært. Disse matvarer er designet av naturen for å hjelpe en person å opprettholde en sunn vekt. De bør ikke få en til å bli overvektig, men hvis en person er undervektig, vil disse matvarene hjelpe vedkommende å være en normal, sunn vekt.