Digidexo.com

Naturlige måter å kurere Ring Worm

Ring ormen er egentlig ikke forårsaket av en orm. Det er faktisk en sopp - det samme soppen ansvarlig for infeksjoner som fotsopp og jock kløe. Det fikk sitt navn fra sin sporadiske runde, røde utseende som ser ut som en orm under huden. Mens det er reseptbelagte midler tilgjengelig, helhetlig utøvere bruker flere naturlige rettsmidler for å kurere infeksjonen.

Risiko og fordeler av naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler gjelde både fordi folk finne suksess med dem og fordi folk ønsker å finne suksess med dem. Forstå at FDA og andre kontrollorganer ikke har evaluert effekten av de fleste naturmidler eller deres bivirkninger eller konsekvensene av langvarig bruk. Selv om dette betyr ikke rettsmidler ikke fungerer, betyr det at du må være forsiktig når du bruker dem. Mange kurer utgjør liten eller ingen risiko, men noen er farlig og til og med dødelig hvis det brukes feil. Det samme kan sies om sikkerheten av feilaktig brukt reseptbelagte legemidler. Rådfør deg med en naturlig helse utøveren å sikre din sikkerhet.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er den mest vanlige og utbredte naturlig rette for ringorm. Ifølge "Dr. Earl Mindell sin Amazing Apple Cider Eddik," apple cider eddik fungerer på grunn av den har sterke anti-sopp egenskaper. For å bruke det, bruke ufortynnet eple cider eddik til det infiserte området med en bomullsdott 3-6 ganger per dag frem til infeksjonen forsvinner.

Tea Tree Oil

Ifølge Certified Natural Health Consultant & Herbalist Sharon Hubbs-Kreft, er tea tree olje en svært effektiv naturlig rette for ringorm. Påfør ufortynnet tea tree olje til det berørte området 1-3 ganger daglig, og på nytt etter bading, svømming eller svetting. Hvis du finner den tea tree olje irriterer huden din med full styrke, spe den med halvparten i en transportør olje, for eksempel olivenolje, mandel eller druekjerneolje, før du søker.

Forhindre Reinfeksjon

Rene elementer i ditt hjem, inkludert, håndklær, sokker, sko, klær, dusj eller badekar og din sengetøy i varmt vann og la tørke helt.

Expose det infiserte området til luft på en jevnlig basis så fuktige forhold ikke eksisterer for sopp til å trives i.

Sjekk kjæledyrene dine regelmessig for oppdateringer av mangler hår eller hot spots fordi kjæledyr kan få og overføre ringorm.