Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for Shots

Hvordan overvinne frykten for Shots


Den ubehagelige natur trengs skudd ber unngåelse for noen, men er godt tolerert av andre. Noen mennesker neppe noe imot å ta injeksjoner, men da frykter streik, det varierer fra mild til ødeleggende. Teknikker for å overvinne frykten for injeksjoner variere fra distraksjon til profesjonell rådgivning. Det første skrittet for å sloss mot frykt er en forståelse av din plassering på frykt skala.

Bruksanvisning

Vurdere situasjonen. I en "Australian Family Physician" artikkel med tittelen "Fear of Needles," Klagerne gjentar DSM-IV klassifisering av nål fobi som en urimelig frykt for at kan omfatte avbrudd og en anerkjennelse av det urimelig natur frykt. Lage unnskyldninger for å unngå skudd vises alvorlig, mens følelsen ubehagelig noen minutter før avtalen virker forståelig. Alvoret i frykt dikterer riktig behandlingsmetode.

Gjør en avtale med en mental helse profesjonell hvis det finnes en stor frykt. Forfatteren Anthony Feinstein rapporterer to studier som bekrefter at kognitiv atferdsterapi hjelper de med nål angst.

•  Prøv Emotional Freedom Techniques (EFT). Gary Craigs "EFT Manual" inneholder en case-studie som viser at bruk av EFT oppløst en klients frykt for nåler med bare én økt. Søker en erfaren rådgiver opplært i EFT teknikker eller prøve dem selv. Helena Fone er "Emotional Freedom Techniques for Dummies" går leseren gjennom en prosess for å bekjempe en frykt for nåler.

Gjør en avtale for en nødvendig injeksjon og sirkel datoen på kalenderen. Spør en venn eller slektning til å komme sammen for støtte. Forplikte seg til hendelsen, men ikke dvele ved det. Still inn dato og glemme det.

Fortell din lege om frykt. Selv om ellers uforberedt, rett og slett å la helsevesenet team vite om angst vil hjelpe. Medisinsk personell vil trolig gi komfort gjennom distraksjon eller bruk av gjennomtenkte setninger under prosedyren.

Spør helsepersonell for en beroligende eller bedøvende middel, spesielt hvis angst har satt i og andre metoder har ikke fungert. Forfattere Robert E. Stitzel Charles R. Craig og forklare at analgesi og bedøvelse er nyttige for lammende området for å gi en smertefri injeksjon. Selv om du gi avkall disse siste-grøft innsats, bare å vite at en beroligende eller bedøvende middel er tilgjengelig kan være nok til å ta kanten av.

Tips og advarsler

  • Slapp av med et bad eller engasjere seg i meditasjon før du går til legekontoret.
  • Belønn deg selv hver gang du lykkes får en sjanse.