Digidexo.com

Naturist Behandling For Slimløsende Astma

Astma er en kronisk lungesykdom som er forårsaket av betennelse i bronkiene, eller Airways. Astmasymptomer kan avta etter behandling med en slimløsende, fordi expectorants bidra til å redusere den slimete som linjer luftveiene, forårsaker luftveiene til å utvide og gjøre det lettere for astmatisk å puste. Naturist behandlinger med expectorants kan redusere luftveisbetennelse og hjelpe astmatikere leve sunnere liv.

Ingefær, Roots

Noen naturforskere anser ingefær for å være den største enkeltstående behandling for slimløsende astma. Ingefær har vært brukt i århundrer for å løsne slim i lungene og luftveiene. En flott måte å nyte de naturlige fordeler av ingefær er å koke den i flere minutter, og la det bratt med en kopp varm te, servert med honning. Hvis du ikke liker smaken av ingefær, så du kan prøve reddik rot i stedet og forberede det på samme måte (kokt, med te).

Frukt, frø, oljer

Frukt og frø tjene som natur expectorants også, spesielt fennikel. Fennikel frø kan bidra til å avlaste brystet slimete; naturmedisinere anbefaler ofte at astmatikere bruke dem som snacks. Tygg en håndfull fennikel frø i løpet av dagen for å gjøre hoste mer produktive og åpne bronkial passasjer. Et annet snack for astmatikere som bidrar til å avlaste slimete er tørket drue frø. Hvis seeded druer er gjennomvåt overnatting i melk, kan du fjerne frøene neste dag, og tygge hver og en sakte. Oljer som mullein olje (finnes i urte butikker) kan bidra til å redusere slimete også.

Honning, Tea

Te har vært brukt i tusenvis av år som et slimløsende og bronkodilaterende (naturlig behandling for å åpne luftveiene). Honning er en naturlig decongestant, og de to perfekt utfyller hverandre og kan serveres samtidig. Urte te har de mest naturlige fordeler, og er anbefalt av de fleste naturister for slimløsende relatert behandling av astma. Den foreslåtte dosen av urtete infused med honning er å bli servert tre ganger daglig, eller etter behov når symptomene presenterer seg selv.