Digidexo.com

Matvarer som reduserer stoffskiftet

Matvarer som reduserer stoffskiftet


Hvis du har en langsom metabolisme, blir maten du spiser omdannes til kalorier på en langsom hastighet, og blir lagret i kroppen som fett. Lagret fett kan føre til vektøkning. Den type mat vi spiser har mye å gjøre med hvordan vår metabolisme funksjoner. For å hjelpe med en langsom metabolisme, er det en rekke matvarer som bør unngås, eller i det minste konsumert i moderate mengder.

Søtsaker og sukker

Raffinert sukker som finnes i kaker, godteri og andre søtsaker er en ekte fiende av en langsom metabolisme. Høy i kalorier, fører det til våre blodsukkeret til å stige raskt. Mens sukker kan gi kroppen en kort boost av energi, den også lagrer i kroppen vår som overflødig fat.The mer sukker du spiser jo mer fett og kalorier kroppen din kommer til butikken.

Alkohol

Alkohol stopper kroppen fra å brenne fett. I tillegg til å ha et høyt sukker og kalori-innhold, kan alkoholen være svært dehydratiseringsmiddel. Hvis kroppen din ikke er fullt hydrert, vil stoffskiftet ikke fungere ordentlig og metabolic rate vil avta.

Hvitt brød

Hvitt brød er laget av hvetemel. Blekeprosessen for å fjerne en hvilken som helst farge fra brød også ødelegger alle vitaminer og næringsstoffer. Den er lett fordøyelig, har ingen fiber eller næringsverdi, men er høyt kaloriinnhold. Hvitt brød er full av sukker og kan pigge sukker nivåer. Kroppen din vil brenne færre kalorier og lagre fett.

Fried Foods

Stekt mat er svært høy i kalorier og mettet fett. Mettet fett øker kroppens kolesterol nivåer, og vil føre til at metabolic rate å bremse ned.

Proecessed Foods

Behandlet forberedt mat er praktisk, men dårlig for stoffskiftet. Full av kjemiske konserveringsmidler, transfett og mettet fett, vil disse matvarene handle mot stoffskiftet og roe det ned.