Digidexo.com

Hvordan virker Fish Oil Benefit Polycystisk ovariesyndrom?

Insulinresistens

Siden fiskeolje inneholder Omega-3 fettsyrer, kan det bidra til å redusere, og selv lindre noen av symptomene skyldes polycystisk ovariesyndrom (PCOS), viktigst insulinresistens. Insulinresistens kan være et resultat av den betingelse at i det vesentlige forandrer måten insulin fremstilles eller brukes i kroppen. Mange kvinner som lever med PCOS vil utvikle enten pre-diabetes eller full-fledged type II diabetes, ifølge Mayo Clinic. Ved å ta en fiskeolje supplement, en kvinne kan finne at hennes motstand mot insulin produseres i kroppen vil minske, og bringer henne blodsukkeret nærmere (i at det vil senke) til normalområdet. Studier er fortsatt begrenset på hvorvidt denne tilnærmingen faktisk er effektiv, men det har vært noen positive resultater. Du bør snakke med legen din om muligheten for å bruke fiskeolje som en del av behandlingsplanen.

Blodtrykk og kolesterol

Mange kvinner som lever med PCOS er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier vist at fiskeolje kosttilskudd (som inneholder Omega-3 fettsyre) ikke bare kan redusere en persons blodtrykk, men også øke HDL-kolesterol ("godt" kolesterol) samtidig som man reduserer LDL kolesterol ( "dårlig" kolesterol). Egentlig en rekke studier viser at å legge 3 gram fiskeolje i en daglig diett kan redusere en persons blodtrykk. Dette vil inkludere de kvinnene som lider med polycystisk ovariesyndrom.

Depresjon

Et annet vanlig symptom på kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom kan innebære perioder med depresjon. Omega-3 fettsyrer har vist noen fordel, ifølge University of Maryland Medical Center, på faktisk redusere intensiteten av disse følelsene. Ved å øke mengden av fiskeolje i kosten, er det antatt at Omega-3 fettsyrer i hovedsak hjelper nervene cellene kommuniserer, som kan føre til en forbedring i bedre helse.