Digidexo.com

Chinese Medicine & Natural Urter History

Chinese Medicine & Natural Urter History


Historien om kinesisk medisin spenner over mer enn 2000 år, ifølge Subhuti Dharmananda, Ph.D., direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, og inkluderer karosseri teknikker, for eksempel akupunktur, samt et stort repertoar av urteterapi.

Funksjoner

Tradisjonell kinesisk medisin, eller TCM, er basert på teorien om at energiske kanaler i menneskekroppen, som kalles meridianer, kan bli blokkert og føre til sykdom. Kinesiske urter og karosseri terapi forsøker å påvirke disse energiene og føre pasienten tilbake til velvære, i henhold til Alternativ Wellness Foundation.

Tidlig historie

På rundt 220 e.Kr., en lege ved navn Jiang Zhongjing skrev en guide til urte formler, kalt Shang Han Lun, som var en samling av urte kunnskap fra tidligere tider og inneholdt 200 formler, ifølge Dharmananda.

Senere History

Ved tidspunktet for Ming-dynastiet (1368-1644), hadde antall urte formler i de offisielle farmakopé er av kinesisk medisin vokst til 10.000, ifølge Dharmananda.

Modern History

Når det kinesiske kommunistpartiet kom til makten i 1949, formann Mao innførte et forsøk på å revitalisere TCM, og universiteter og institutter som studerer og lærer det begynte å åpne, i henhold til Alternativ Medisin Foundation.

Betydning

Kinesisk medisin og urteterapi er nå populære utenfor Kina, og 40 amerikanske stater for tiden regulere akupunktører, mange av dem bruker kinesisk urte formler, ifølge Medscape.com.