Digidexo.com

Mat som øker metabolismen rate

Metabolisme er prosessen der kroppen din forbrenner kalorier for å produsere energi. Mengden energi kroppen bruker for grunnleggende funksjoner, fysisk aktivitet og til å fordøye maten avgjør din metabolske rate.

Mat er drivstoff

Økt fysisk aktivitet og kutte ned på kalorier er to sikre måter å stimulere vekttap. Den tredje måten er å legge visse matvarer i kostholdet som kan øke stoffskiftet.

Plus Foods

Noen spesielle matvarer ikke bare vil bidra til å forbedre stoffskiftet, men har også andre fordeler, som inneholder antioksidanter for sykdomsbeskyttelse. Dette er grapefrukt, appelsiner, tomater, blåbær og yoghurt.

Spicy Hot

Krydret varm mat har muligheten til å øke metabolismen med nesten 50 prosent for de 3 timene umiddelbart etter forbruk. Så prøv å legge en bit av karri, en jalapeno pepper eller en annen varm krydret mat til kosthold.

Protein

Kroppen din forbrenner mer kalorier for å behandle protein enn det gjør å behandle karbohydrater eller fett. Så øke mengden av lean protein du spiser og kutte ned på karbohydrater; nyte kjøtt og salat, men begrense potet.

Start-Høyre

I tillegg til visse matvarer, når du spiser i stor grad kan påvirke stoffskiftet. Etter en natt uten mat, trenger kroppen din noe mat å starte stoffskiftet brenne. Frokost er en absolutt nødvendighet, og ikke glem å legge til noen blåbær til frokostblanding.