Digidexo.com

Hvordan lage et hjerte sunt kosthold

Hvordan lage et hjerte sunt kosthold


Holde hjertet sunt kan føre til en lengre og mer givende liv. Et hjerte sunt kosthold sammen med trening har vist seg å ha en dyp effekt på den generelle helsen til en person. Et hjerte sunt kosthold vil senke kolesterolet og redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom. Les videre for å lære hvordan du lager et hjerte sunt kosthold.

Hvordan lage et hjerte sunt kosthold

•  Skjær mettet fett fra kostholdet ditt. Dette er den enkleste måten å lage et hjerte sunt kosthold. Mettet fett finnes i junk food, fet kutt av kjøtt og hel melk meieriprodukter.

Velg magert kjøtt. Kylling og biff kutt bør ha fett og hud fjernes. Det anbefales at du begrenser mengden av kjøtt som du spiser til mindre enn 6 oz i døgnet.

Spis mer fisk. Fisk er en utmerket meny valg for folk som ønsker å lage et hjerte sunt kosthold. Du kan legge til en rekke av fisk til ditt hjerte sunt kosthold med havabbor og flyndre.

Ta eggeplommene fra egg. Eggeplommer er svært høy i kolesterol. Hvis en oppskriften krever egg, fjerne eggeplommer først eller bruke et egg erstatning som Egg vispene.

Purchase lav-fett eller ikke-fete meieriprodukter. Det er redusert fett og fettfri ost, melk og sure kremer som du kan nyte på hjertet sunt kosthold.

Konsumere sunt fett. Bruke produkter med umettet fett kan holde hjertet sunt. Istedenfor å bruke smør eller vegetabilsk olje, lage mat med olivenolje.

Hint

  • Hvis du gjør erstatte eggeplommene i oppskrifter, husk at to eggehviter tilsvare en hel egg.
  • Husk å spise mye frukt og grønnsaker på hjertet sunt kosthold. Alle retter som du tjener bør inneholde et utvalg av frisk frukt og grønnsaker.