Digidexo.com

Hva som kan brukes til å senke blodtrykket naturlig?

Det er anslått at én av tre amerikanske voksne har høyt blodtrykk. Ifølge Mayo Clinic, er blodtrykket bestemmes av mengden av blod hjertet ditt pumper og mengden av motstand mot blodstrømmen i arteriene. Blodtrykket er en viktig indikator for hjertehelsen.

Sjekk med legen din

Du anses å ha høyt blodtrykk - som definert av National Institutes of Health - hvis du har en leser over 139/89. Mens det er et område for hva som anses for å være akseptabelt blodtrykk, 120/80 er generelt ansett ideell for en voksen.

Det er mange ting du kan prøve å senke blodtrykket trygt og naturlig, men sjekk med legen din først for å sørge for at høyt blodtrykk er ikke et symptom på andre mer farlige underliggende sykdommer som nyreproblemer, svulster og hjertesykdommer . Legen din bør gi løpende overvåking av blodtrykket for å sikre at naturlige rettsmidler er effektive for deg.

Kosthold og trening

Å miste vekt tar presset av hjertet ditt som det pumper blod gjennom kroppen din. Trening styrker hjertet, så det fungerer mer effektivt og bidrar til vekttap.

Betrakt diett modifikasjoner, som starter med en reduksjon i salt og en økning av kalium. Salt fører til væskeretensjon som kan føre til en belastning på hjertet. Kalium bidrar til å regulere hvordan salt påvirker kroppen på cellenivå. Of course, spise mindre fet eller stekt mat og mer frukt og grønnsaker, samt å spise mindre generelt, vil du kunne gå ned i vekt.

Hvis du ikke har trent på en stund, begynne langsomt. Du ønsker ikke å overtax ditt hjerte videre. Turgåing og svømming er bra for nybegynnere. Start med en blokk eller en runde og sakte jobbe opp til 30 minutter med trening 3-6 ganger i uken. Øvelser som involverer sakte strekker seg, for eksempel yoga eller Tai Chi, er også utmerket for de som akkurat har kommet tilbake til en mer aktiv livsstil.

Meditasjon

Studier har vist at meditasjon kan være effektive i å senke blodtrykket. Den meditative teknikken oftest studert er Transcendental Meditasjon. The Johns Hopkins Health Alert nyhetsbrev sier teknikken innebærer å sitte komfortabelt i et rolig sted med øynene lukket, tar dype, langsomme åndedrag, og gjenta et ett-stavelse ord eller mantra, å fokusere konsentrasjonen. "Etter 20 minutter, du åpner øynene dine, ta en liten stund å reorientere til verden rundt deg, og deretter fortsette med dagen din," the nyhetsbrev sier.

Meditasjon, som kosthold og mosjon, er ikke et universalmiddel for høyt blodtrykk. Det krever daglig disiplin til å høste sin helsemessige fordeler.

Herbal behandlinger

Blant de urtene som brukes til å senke blodtrykket er hvitløk, skullcap, vendelrot, shankhpushpi, kanel, ingefær, kardemomme og tare. Ved hjelp av urter til selv-behandling for høyt blodtrykk kan være usikre, så ta kontakt med en naturopathic lege på sikker og effektiv kombinasjon av urter i passende doser for å senke blodtrykket naturlig.