Digidexo.com

Finger Kontroll Øvelser

Finger Kontroll Øvelser


Finger kontroll øvelser, når det gjøres jevnlig, kan forbedre styrke, grep og fingerferdighet av fingrene. Syersker, typists, musikere, idrettsutøvere, leddgikt personer og mange eldre mennesker rutinemessig utføre finger øvelser for å styrke sine fingre og gi seg selv større håndkontroll overall. Finger øvelser er enkle og kan gjennomføres i løpet av få minutter.

Finger Spread

Sitt foran et bord, skrivebord eller annet flatt underlag og plasser håndflaten flat på overflaten med fingrene lukket tett sammen. Spre fingrene, utvide rekkevidden så langt som mulig. Lukk fingrene igjen. Gjenta dette trekket 10 til 12 ganger på hver hånd. Som fingeren styrken bedres, øke antall repetisjoner.

Finger Heiser

Legge håndflatene på et bord eller en flat overflate. Heve og senke hver finger, en om gangen. Begynn med å bare heve hver finger rett opp og deretter ned igjen. Deretter heve hver finger i et bestemt mønster, slik som en i klokkens sirkel. Prøv å strekke hver finger i denne bevegelsen til den utstrekning. Eksperimenter med forskjellige mønstre for å strekke fingrene i forskjellige retninger.

Fingertupp Touches

Hold hendene ut rett foran deg med håndflatene vendt nedover. Krølle pekefingeren slik at det oppfyller tuppen av tommelen. Returner pekefingeren til en straight up posisjon. Deretter må du gjøre denne bevegelsen for alle de andre fingrene. Gjenta denne øvelsen 10 til 12 ganger.

Papir Crush

Hold et stykke papir mellom tommelen og fingrene. Forlenge armen ut rett foran deg. Knus og krølle stykke papir til en ball ved å bruke alle fingrene unntatt tommelen. Gjenta denne øvelsen så mange ganger som du er i stand til, ved hjelp av en frisk stykke papir hver gang. Gamle aviser fungerer godt og vil ikke kaste bort papir.

Finger Bend

Hold hendene dine ut foran deg med håndflatene vendt utover som om du var i ferd med å skyve en dør åpen. Lukk fingrene. Lukk hånden din ved å berøre fingertuppene (unntatt tommelen) til håndflaten din. Prøv å holde første knokene (de som er nærmest til fingerspissene) så rett som mulig, bare bøye på knokene i midten av fingrene. Tommelen skal bare hvile komfortabelt mot pekefingeren. Åpen hånd. Gjenta denne øvelsen 10 til 12 ganger.