Digidexo.com

Hvordan å behandle barn med ADD Uten medisin

Hvordan å behandle barn med ADD Uten medisin


Medisiner er tilgjengelige for å hjelpe barn som lider av Attention Deficit Disorder (ADD). Selv om medisiner ikke kurere ADD det kan hjelpe et barn å fokusere bedre på problemer når de kanskje normalt bli distrahert. Men det er ulike bivirkninger som kommer med ADD medisiner, inkludert irritabilitet, depresjon, tap av matlyst, flått, magesyke og hodepine. For å unngå muligheten for bivirkninger, kan barna bli behandlet for ADD uten å bruke noen form for medisiner.

Bruksanvisning

Sett konkrete mål med barn. Pass på at barnet forblir fokusert på oppgaven i 15-minutters intervaller. Gi en fem minutters pause i mellom intervaller til oppgaven er fullført. Yngre barn kan gis faste tider å dele leker blant jevnaldrende. Dette kan hjelpe barnet lære å kontrollere plutselige lyster som kan være vanlig hos barn som har ADD.

Følg med på belønninger og konsekvenser med barn som lider av ADD. Dersom barnet fokuserer på et oppdrag for den avsatte tiden, belønne med en favoritt snack eller ekstra spilletid. Dersom barnet ikke kommer i fokus som instruert, følge gjennom med en uønsket konsekvens, for eksempel ikke slik at barnet kan se på TV eller spille dataspill. Vær konsekvent.

Study mer effektivt med barnet. Noen barn kan bli behandlet for ADD ved å omstrukturere studerer ferdigheter uten behov for medisiner. For eksempel bruke flashcards konsekvent for å opprettholde hukommelsen. Studer dager hodet av en quiz eller test, i stedet for å studere bare natten før. Tar grundige notater kan hjelpe barnet lære med mindre forvirring.

Organisere barnets bok bag og skrivebord. Hvis barnet er i barneskolen, spør læreren å organisere barnets pulten riktig. Dette kan hjelpe barnet med å finne gjenstander raskt og med mindre problemer. Eldre barn kan organisere permer og notatbøker med skillevegger som kan hjelpe dem å finne notater og oppgaver raskt.

Se sosial atferd å behandle ADD uten å bruke medisiner. De fleste barn som lever med ADD oppleve sosialt ubehag blant jevnaldrende og er usikre på hvordan de skal samhandle med andre. Oppmuntre til kommunikasjon mellom barn, familiemedlemmer og venner. Utfør rollespill-scenarier for å se hvordan barnet reagerer på visse situasjoner.

Overvåk barnets kosthold. Endre et barns kosthold kan bidra måte å behandle ADD. Ta oppmerksom på barnets energinivå, og måten barnet reagerer på oppmerksomhet og detaljer etter å ha spist. Kanskje koffein og sukker behov for å bli eliminert, og mer frukt og grønnsaker lagt til diett.