Digidexo.com

Hvordan spise ett måltid om dagen for å gå ned i vekt

Å miste vekt tar ikke bare engasjement, men det tar også tid til forberedelser. Vellykket slanking krever planlegger måltidene på forhånd. Personer med travle hverdag ikke alltid har tid til å forberede sine måltider en uke i forveien. Det er mulig å gå ned i vekt ved å spise ett måltid hver dag. Dette bidrar til å kutte ned på prisen planlegging tid og gir deg mer tid til å oppnå dine andre mål.

Bruksanvisning

Før du starter en diett plan, være sikker på å møte med legen din. Han kan gi deg verdifulle tips for vekttap målet.

Start hver morgen ved å drikke et måltid erstatning riste. Vibrering er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker og kommer i en rekke varianter. Drikker shaken vil gi deg viktige næringsstoffer og vitaminer for å holde kroppen sunn og samtidig miste vekt.

To timer etter at du har drukket din første shake, spise en energi bar. Dette vil være din mid-morgen snack. Hvis du ikke føler deg sulten nok for energi bar, prøv å tygge et stykke sukkerfri tyggegummi i stedet.

Drikk et annet måltid erstatning riste for lunsj.

Hvis du er sulten etter lunsj, spise en annen energi bar. Disse produktene ofte har lagt vitaminer for å slå av ettermiddagen lavkonjunktur som mange mennesker føler seg tidlig på ettermiddagen.

Din middag bør være et sunt måltid som består av magre proteiner, grønne grønnsaker, hele korn, og meieriprodukter. Vær oppmerksom på porsjonsstørrelsen. Fyll halvparten av tallerkenen med grønnsaker, en fjerdedel med hele korn og en fjerdedel med protein. Til dessert har et stykke frukt.

Fortsett å bruke måltid erstatning vibrering og proteinbarer til du har nådd ønsket vekttap mål.

Hint

  • Drikk minst 64 gram vann hver dag. Hvis du føler deg sulten, kan du prøve å drikke et glass vann. Noen ganger får vi forvirret mellom tørst og sult. Få regelmessig mosjon for å fremme god kardiovaskulær helse. Ett måltid trenger ikke å bli spist til middag, bare sørg for at du spiser et balansert kosthold.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på diett eller treningsprogram. Ikke forbruke færre enn 1200 kalorier per dag. Dette kan føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus, og kan faktisk føre til vektøkning. Vurdere å ta en daglig multivitamin for å møte dine ernæringsmessige behov.