Digidexo.com

Kolon Rensing Svindel

Det er en relativt ny bevegelse som synes å være å ta tak i det offentlige. Det er noe som kalles et kolon rens, en mer helhetlig tilnærming til velvære. Mens de fleste mennesker vil lure på om et bestemt merke er rett og slett en svindel, kan du bli overrasket over å høre at hele prosessen er faktisk opp til debatt.

Betraktninger

Avhengig av hvem du snakker med, kan hele prosessen med rensing av tykktarmen bli ansett som en scam. Mange tradisjonelle medisinske fagfolk vil fortelle deg at denne praksisen er ikke engang eksternt nødvendig for helse og velvære for en person, og kan faktisk gjøre mer skade på kroppen enn godt. Likevel, holistisk helse utøvere tror en "ren" tykktarm er et avgjørende element for å både fysisk og følelsesmessig velferd. Mens de fleste vil helle mer mot konvensjonell medisin idé om kolon rensing, noen vil kjøpe seg inn i denne tilnærmingen til velvære.

Funksjon

Den viktigste grunnen til å rense tykktarmen er å kvitte denne kroppslige organ i ethvert avfall eller giftstoffer som kan være for tiden fanget inni. Når tykktarmen ikke fungerer som den skal, vil avfallet i hovedsak sitte i lengre perioder av gangen. Men, er dette bortkastet ikke bare forbli i en tilstand av stasis. Det antas at giftstoffene som finnes i avfallet til slutt vil bli sluppet ut i blodet, sirkulerer gjennom hele kroppen. Til syvende og sist, er det sagt at disse giftstoffene vil begynne å påvirke din helse, manifestert i en rekke sykdommer som kan påvirke ikke bare din fysiske velvære, men følelsesmessig å være også. Selv om denne ideen skiller seg til en viss grunn, de helsemessige fordelene er svært diskutabelt.

Funksjoner

De fleste kolon rensing praksis vil bare kreve tillegg av en urte supplement i kostholdet ditt. Vanligvis vil disse tablettene inneholder en naturlig avføringsmiddel eller tarmstimulerende (ikke noen mirakuløse kolon rensing substans) som vil ta påvirke alt fra 6 til 12 timer etter inntak. Når du har startet prosessen, vil du fortsette å ta kosttilskudd hvor som helst 7-14 dager, produsere en "vanlig" avføring daglig (noen ganger mer, avhengig av merke). Andre cleansings faktisk vil kreve at du endre kostholdet og gjennomføre øvelsen mens du tar del i deres etablerte regime. Selv om dette kan virke som en mer grundig metode, vil du likevel ende opp med å ta noen form for supplement som vil indusere avføring.

Misforståelse

Når du gjør forskning på de "beste" kolon rensing systemer, vil du ofte se bilder av noen ganske forferdelig ting som sies å ha kommet ut av en persons kolon. Men hvis du faktisk snakke med noen som har vært gjennom det, vil du sjelden (hvis i det hele tatt) høre dem snakke om passerer noe som skremmende. De fleste ganger, når de har passert noe som ser utenlandske, det vanligvis har kommet fra supplement seg selv, slik at det ser ut til å ha denne store effekt som ikke er faktisk det.

Advarsel

Som nevnt før, kan et kolon rensing (spesielt en langvarig praksis) faktisk gjøre mer skade på kroppen enn godt. Ikke bare er det potensial til å skape en avhengighet til supplement, noe som betyr at det må være til stede i systemet for å oppnå en avføring, kan det også generere en ubalanse i elektrolytter. Hvis denne ubalansen blir alvorlig, kan du gå inn hjertestans - en ganske alvorlig effekt fra noe så tilsynelatende mindre.