Digidexo.com

Alternative behandlinger for livmor Fibroids

Uterine fibroider, som er klinisk referert til som fibroid tumorer eller fibromyomas, er fibrøse vekster som utvikler seg i den glatte muskel av livmorveggen. Deres utvikling er knyttet til endringer i reproduktive hormoner, spesielt østrogen nivåer. Leger vanligvis er avhengige av en rekke konvensjonelle behandlinger for livmor fibroids. Disse inkluderer kirurgiske prosedyrer og medikamentell behandling. Det finnes også en rekke alternative behandlinger som kan brukes for uterine fibroider.

Naturlig Progesteron Cream

Naturlig progesteron krem ​​er et alternativ til syntetisk progestin Provera, som er vanlig foreskrevet av leger til å behandle muskelknuter. Som navnet antyder, inneholder krem ​​progesteron, et naturlig forekommende steroid hormon som produseres av eggstokken ved eggløsning. Bruken av progesteron krem ​​motvirker effekten av østrogen i kroppen, bidrar til å gjenopprette normal hormonelle balansen i en kvinnes kropp. Dette krymper livmor fibroids.

Iron Supplemental Therapy

Vurdere å ta jerntilskudd for å behandle og forebygge jernmangel anemi, en tilstand som kan resultere fra tunge, fibroid-forårsaket menstruasjonsblødning. Anemi oppstår når kroppen ikke kan produsere røde blodlegemer raskt nok til å erstatte de som går tapt gjennom tunge blodtap. Jern er viktig i produksjon av røde blodceller, og jerntilskudd kan bidra til å øke jernnivået i blodet.

Vitamin C-tilskudd er også anbefalt å hjelpe til med opptaket av jern. Fiber inntak bør også økes fordi jerntilskudd kan føre til forstoppelse. Ferske frukter og grønnsaker er gode kilder til fiber. Drikker minst 2-3 glass vann om dagen vil også bidra til å avlaste forstoppelse.

Planteoljer

Vurder å bruke planteoljer som for eksempel nattlysolje, linfrøolje og borage olje til å behandle muskelknuter. De er rike på en anti-inflammatorisk stoff kalt gamma linolenic acid (GLA). GLA er en type essensiell fettsyre som utvider livmorblodårer, lindre inflammasjon og smerte forbundet med fibroider. Dette forbedrer også blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å krympe fibroids.

Ta 2 til 3 ss. av et av disse planteoljer daglig. De er også tilgjengelige i helsekostbutikker som kapsel kosttilskudd. Alternativt innlemme dem i ditt daglige kosthold, bruker dem til å lage mat eller i salat dressing.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner er en naturlig, mye brukt behandling for fibroids. Noen av urtene som brukes til å formulere naturmidler inkluderer Vitex, rødkløver, klaseormedrue, nattlysolje og malurt. Disse midler har tradisjonelt vært forberedt i form av urtete, tinkturer, komprimerer og eteriske oljer.