Digidexo.com

Hvor mye er Sonicare Brush?

Hvor mye er Sonicare Brush?


Sonicare tannbørster gir en avansert rensing opplevelse. Prisen på elektrisk tannbørste er mer enn en ikke-elektrisk tannbørste, og mer enn den gjennomsnittlige apotek batteridrevet tannbørste. Denne typen hjemme tannpleie produktet bruker sonisk teknologi lik den som finnes i ditt tannlegekontor. De fleste av disse børster er laget for voksne, og er oppladbare. Når du bruker en av disse tannbørster tennene og tannkjøttet føler renere enn om du hadde brukt en vanlig tannbørste. Mens dette at-home tann representerer og tannkjøtt-omsorg produkt gir kraftig rengjøring, er det også milde. Prisen på den avanserte tannbørste vil avhenge av hvilken modell du kjøper. Modeller er oppført av tilgjengelige funksjoner og fra minst til dyreste.

Bruksanvisning

•  Vurdere funksjonene som kommer med hver modell av Sonicare tannbørste. Den rimeligste modellen er en Sonicare som er batteridrevet, Xtreme E3000 for pre-teens og tenåringer, som er den eneste tannbørsten modell som ikke trenger eller kommer med en lader. Xtreme E3000 har en listepris på $ 39.99.

Velg en grunnmodell for kraftig rengjøring og minimalt funksjoner. The Advance 4100 tannbørste har Easy-start og ikke går med full hastighet når du først bruke den. Advance 4100 har denne teknologien, og den har en to-minutters timer. Advance 4100 har en listepris på $ 69,99.

Velg en modell med en lade indikator hvis du reiser eller tannbørsten vil ikke alltid bli lagret i lader. The Essence 5300 har de samme funksjonene som Advance 4100 pluss lade indikator. Den selges for $ 79.99.

Velg en vinklet pensel for mer ergonomisk børsting. En standard Sonicare tannbørste modell med en vinklet hode er Elite e7300 Power, som har en listepris på $ 89,99. Det har lett-start, en Quadpacer®, en lade-indikator og to hastigheter.

Tid hvor mange sekunder er brukt pusse de fire områdene i munnen. The Essence 5500 kommer med de samme funksjonene som Essense 5300 pluss Quadpacer. Listeprisen er $ 99.99.

Spar penger med en modell som leveres med to hoder, fargekodede, for å dele hoved tannbørste kroppen med en ektefelle eller partner. Elite e9500 leveres med to avrundede børstehoder, har to hastigheter, en Quadpacer og lade indikator. Listeprisen er $ 119.

bleke tennene hjemme med HealthyWhite Sonicare tannbørste modeller. Den grunnleggende HealthyWhite modell, selges R710 for $ 119. Jo mer avansert Sunn Hvit modellen leveres med to typer tannbørste hoder, en reiseveske og har en listepris på $ 139.

Minimer vibrasjons opplevelser med en lett modell som fortsatt har avanserte funksjoner, inkludert to hastigheter: Easystart, et tidsur, Quadpacer® og en lademåler. Flex R910 selges for $ 109. Jo mer avansert modell, Flexcare RS930, kommer også med en tannbørste hode sanitizer og har en listepris på $ 179.

Sammenligning butikk for ulike modeller av Sonicare tannbørster i ditt område. Elektriske tannbørster kan detaljhandel for $ 20 til $ 30 mindre fra butikk til butikk.

Pris tannbørstehoder for den bestemte modellen du ønsker å kjøpe. Faktor som i den totale kostnaden betraktning. Tannbørste erstatning hoder kan koste $ 14,99 eller mer. Spar penger ved å kjøpe en pakke med to eller tre børstehoder, som den totale kostnaden vil være mindre enn å kjøpe dem separat.

Sjekk med din helseforsikring selskapet å finne ut om det har forebyggende helse rabatter. Noen helseforsikring selskaper utstede generøse kuponger og rabatter på helsevesenet produkter, inkludert Sonicare tannbørste.

Pris ut kostnaden av Sonicare tannbørste hoder for tannbørsten modell du velger. De tannbørste hoder koster mindre når kjøpt i en to-pack.

Hint

  • Sonicare tannbørste kan være delt mellom familiemedlemmer, når hvert familiemedlem bruker sin egen tannbørste hode.
  • Listeprisen er den høyeste utsalgspris på tannbørsten og kan ofte kjøpes for mindre.
  • Størrelse og portabilitet kan også være faktorer å vurdere. Vurder også vibrasjonsnivået som vil være behagelig for munnen.
  • Sonicare tannbørste modeller blir oppdatert hvert år eller to, og det kan være vanskelig å finne en tannbørste erstatning hodet.