Digidexo.com

Tegn og symptomer på depresjon hos kvinner

Tegn og symptomer på depresjon hos kvinner


Depresjon er et alvorlig problem som rammer én av fire kvinner, og nesten dobbelt så mange kvinner enn menn, ifølge National Mental Health Information Center.

Erkjennelsen tegn på depresjon kan være forskjellen mellom liv og død. National Mental Health Information Center sier at bare en femtedel av kvinner med depresjon får behandling, og ubehandlet depresjon kan føre til selvmord - selvmordsforsøk av kvinner forekomme dobbelt så ofte som forsøk fra menn.

Negative tanker og følelser

Opplever negative tanker og følelser er ett av tegnene på depresjon i henhold til National Mental Health Information Center. Kvinner med depresjon kan føle tom, håpløs, verdiløs eller en tristhet som ikke vil gå bort. Dette kan være ledsaget av irritabilitet og tanker om døden eller selvmord. En kvinne med depresjon kan miste interessen for ting hun tidligere har hatt, som kan føre til problemer engasjere seg i hverdagslige aktiviteter.

Disse symptomene på depresjon for kvinner vil skje hver dag i to eller flere uker, ifølge University of Michigan Medical School.

Problemer Sleeping

Kvinner med depresjon ofte opplever søvnproblemer. Dette kan bety å sove for lite eller sover for mye. University of Michigan Medical School legger til at kvinner kan ha problemer med å konsentrere seg, blir trøtt, rastløshet og tom for energi.

Fysiske plager

Kvinner opplever visse fysiske symptomer på depresjon. Fysiske tegn på depresjon inkluderer svingninger i vekt på grunn av overspising eller miste matlyst, hodepine, generelle smerter og smerter, og fordøyelsesproblemer som, ifølge National Institute of Mental Health, vedvarer til tross for behandling.