Digidexo.com

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

Alkoholisme nevropati resultater fra overdreven brennevin forbruk. Lider opplever redusert nervefunksjon. Symptomene varierer. Mange har nummenhet, svakhet, muskelkramper, varmeintoleranse, forstoppelse, kvalme og problemer med å svelge. Heldigvis finnes det måter å reversere alkoholisme nevropati. Nøkkelen er å kontrollere de discomforting symptomer og helbredelse nerveskader.

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

•  Hold deg unna alkohol. For å reversere alkoholisme nevropati, eliminere alkoholholdige drikker fra kosten.

Ta vitamintilskudd. Alkoholikere normalt lider av en vitamin mangel. Ta en daglig multivitamin å motta essensielle næringsstoffer. I tillegg ta 100 mg tiamin en dag for å forbedre ditt nerve-og muskelfunksjon.

Spør legen din om reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å kontrollere smerter forbundet med alkoholisme nevropati. Kjøp en OTC narkotika, for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Hvis dette ikke bedrer tilstanden din, be om en resept smertestillende.

Spør legen din om et antidepressivum eller en krampestillende medisiner. Sterke smerter kan ikke slutte med smertestillende midler. I dette tilfellet, kan legen forskrive antidepressiva eller en antikonvulsiv å kontrollere nerve-og muskelsmerter.

Se en fysioterapeut. I alvorlige tilfeller er fysioterapi er nødvendig for å hjelpe lider gjenvinne kontrollen over sine muskler.