Digidexo.com

Rettsmidler for Fibroid Svulster

Fibroidtumorer er noncancerous vekster som dannes i livmoren. Symptomer på fibroidtumorer kan inkludere mage utvidelse, smerte, vaginal blødning, press bekken og smerter under samleie. Menstruerende kvinner kan være plaget med fibroidtumorer, men de kan også forekomme hos kvinner i overgangsalderen. Medisinsk behandling er ikke alltid nødvendig med mindre problemet er alvorlig. Rettsmidler som kosttilskudd endringer lindre symptomer og redusere østrogennivå, en effektiv måte å krympe fibroid svulster.

Helkorn

Hele korn som bokhvete, havre og brun ris er gode kilder til vitamin B og vitamin E, som hjelper med hormonbalansen og senke østrogen. Hele korn er også en god kilde til fiber, som bidrar til å redusere østrogennivået i kroppen gjennom avføring. Fiber i det vesentlige skyver østrogen ut av kroppen, sammen med avfall og giftstoffer.

Andre Fiber Kilder

Brokkoli, bringebær, pærer med hud, epler med huden, air-poppet popcorn, kokte artisjokker og kokte erter inneholder mye gram fiber per servering. Spise en diett rik på disse matvarene vil bidra til å redusere østrogennivået, og dermed krymper fibroidtumorer.

Soyabønner

Soyabønner er en utmerket kilde til naturlige plante østrogen kalt bioflavonoider. Mens lignende struktur som østrogen, bioflavonoider har mindre styrke enn østrogen. De bioflavonoider forbrukes også binde seg til cellene i kroppen, og erstatte østrogen i områder som livmoren hvor fibroid svulster form. Øk soyabønner, soyamelk og tofu forbruk for å få maksimal effekt av bioflavonoider.

Andre belgfrukter som svarte bønner, pinto bønner, kidneybønner, Lima bønner og linser kan inntas. Belgfrukter er rike på fiber, men også inneholder kobber og sink, som er nyttig for kvinner med fibroids som lider av kraftige blødninger.

Fresh Fruits

Bananer, blåbær, jordbær og appelsiner er rike på fiber. De er også rike på magnesium, kalium og kalsium, noe som kan bidra til å redusere symptomer som oppblåsthet og tretthet.

Matvarer for å unngå

Kjøtt som okse, svin og lam bør unngås da forbruket sitt kan utløse muskel sammentrekning, innsnevring av blodårer og betennelser. Forbruker kjøttet under fibroidtumorer dannelse kan forverre symptomene.

Konsumet av fisk er et godt alternativ da den inneholder fettsyrer som hjelper slappe muskler. Laks, tunfisk, makrell og ørret er anbefalt for kvinner med fibroidtumorer.

Meieriprodukter som ost og melk bør unngås da de kan øke østrogennivået.

Unngå overdreven mettet fett som de kan svekke leverens evne til å bryte ned østrogen. Salt bør også unngås fordi det kan føre til oppblåsthet og væskeretensjon, overdriver fibroidtumorer symptomer.