Digidexo.com

Hvordan dra nytte av en TMJ Night Mouth Guard

Kjeveledd (TMJ) er en liten bit av brusk som forbinder underkjeven bein (kjeven) til resten av skallen. Vi har alle to leddene foran på begge ørene som gjør at omfanget av bevegelse for å tygge og svelge mat, snakke og endre våre ansiktsuttrykk. Navnet på leddet ("kjeveleddet") menes den spesielle felles, men har kommet til å bli brukt til å beskrive andre problemer i regionen rundt leddet. Noen ganger sliping tenner om natten bidrar til betent felles, og folk søke lindring i natt munnen vakter. Noen enkle trinn vil tillate deg å dra nytte av en TMJ natt munn vakt.

Bruksanvisning

Hvordan dra nytte av en TMJ Night Guard

•  Finn en tannlege med erfaring i behandling av TMJ problemer. Dette er viktig fordi smerte og smell kan være forårsaket av artritt, stress, bihulene eller andre kronisk sykdom, og behov for å bli riktig diagnostisert.

•  Finn ut om en nattevakt bør være en del av behandlingen, og velge hva slags legen anbefaler. Bruk den som anvist å gi lindring til betente kjever i løpet av natten. Nattevakt virker ved å hindre deg fra å slipe tennene på kvelden.

Reduser stress i livet ditt, som ofte fører til sammenbitte tenner og stive muskler, både bidragsytere til ansikts leddsmerter. Noen pasienter har flaks med ansiktsmassasje, meditasjon og andre stressreduserende strategier.

Bli en involvert pasient, spesielt hvis flere leger er nødvendig. Lære så mye om din tilstand som mulig og sørge for at leger involvert alle har komplett poster, og at eventuelle medisiner er koordinert og godt -understood av deg og din helsevesenet team.

Tips og advarsler

  • Behandlingen er sannsynlig å være sammensatt av mange trinn, i stedet for en kur-all. Følg hvert trinn for å unngå muligens mer invasiv behandling.
  • Vokt dere for nettsteder og annonser som selger natt vakter. Husk, dette er bare en del av behandlingen for en potensielt alvorlig tilstand som trenger koordinert behandling.