Digidexo.com

Naturlige måter å kurere søvnløshet

Har du problemer med å sovne er noe de fleste mennesker opplever en eller annen gang i sitt liv. Har du problemer med å sove lang sikt er kjent som søvnløshet. Selv om mange mennesker ty til reseptbelagte medisiner for å hjelpe dem søvn, andre foretrekker naturlige måter å kurere sin søvnløshet.

Meditasjon

Mange mennesker som mediterer rapport føler seg mer avslappet og synes det er lettere å slappe av før sengetid. Prøv å meditere 15 minutter før sengetid. Ved å fokusere tankene dine og quieting kroppen din forbereder du kroppen din for søvn. Den dype puste i forbindelse med mekling hjelper også slappe kroppen din. Mens du prøver å sovne ta dype langsomme åndedrag og fokus på å telle til fire på inhaleres og utpust.

Trener jevnlig

Når du trener kroppen din temperaturen stiger, og deretter sakte synker - noe som gjør deg søvnig. Trening er også en form for stress, og stress kan hindre deg i å sove. Ved å trene mer hver dag kan du finne deg selv mer naturlig å bli sliten og sovner. Utøve aldri mer enn fire timer før sengetid, men. Noen nærmere sengetid og du kan bli altfor anspent til å sove.

Lag en rutine

Lag en nighttime ritual starter en time til en halv time før du går til sengs. Etablere en rutine er en måte å forberede kroppen din for søvn. Komme inn i pyjamas, vaske ansiktet og pusse tennene, gjør noen mild strekking og meditasjon. Rutinen skal være avslappende og ikke innebære noe for anstrengende som kan holde deg fra å falle i søvn.

Hvis du er i seng for mer enn 30 minutter, stå opp og forlate soverommet. Gjør noe ikke altfor aktiv i 10 til 15 minutter å gjøre deg trøtt. Ikke se på TV eller lese en bok - disse aktivitetene er også stimulerende. , Skrive side gjennom en katalog ned dine tanker eller bare sitte og klappe hunden eller katten for å hjelpe deg å falle tilbake i søvn. Kroppen din trenger å assosiere sengen med søvn, så aldri ligge i sengen kaste og slå i mer enn 30 minutter, stå opp i stedet.

Naturlig kosttilskudd

Over-the-counter naturlige kosttilskudd som hjelper deg å sove er trygt og ikke-avhengighetsskapende. Kosttilskudd som hjelper kur søvnløshet er melatonin, Valerian rot, bitter appelsin og johannesurt. Disse kosttilskudd kommer med sine egne instruksjoner, men de fleste bør tas 30 minutter før sengetid. Hvis du er bekymret for at de kan samhandle med andre medisiner du tar, spør på apoteket eller lege.

Mat

Tryptofan er en søvndyssende stoff som finnes i mange matvarer. Å spise mat som har høye nivåer av tryptofan kan hjelpe deg å sovne. Tyrkia, bananer, ris, egg og meieriprodukter er alle naturlige søvnfremkallende matvarer. Matvarer med koffein, som cola eller Pepsi, kaffe, bør sjokolade og iskrem med kaffe eller sjokolade smaker unngås. Koffein i disse matvarene kan holde deg våken.