Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Koker Naturligvis

Hvordan bli kvitt Koker Naturligvis


Byller, også kalt furuncles, er lokal hevelse og betennelse forårsaket av en infeksjon rundt nærliggende vev, hårsekker eller visse områder under huden. Når en byll begynner å utvikle seg, synes huden rød, øm å ta på og kan klø. Snart nok den infiserte huden vil danne en pus holdig hvit prikk med en hard sentral kjerne - byllen. Huden koker er ikke livstruende og kan vare bare noen få dager da behandles umiddelbart. Men hvis koker blitt alvorlig smittet, kan de være svært smertefullt - og kan noen ganger føre til hovne lymfeknuter og feber. Her er noen tips for å bli kvitt koker naturlig.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt Koker Naturligvis

Unn din koker bruke urte oljer. Castor olje og tea tree olje er potente midler for herding koker. Sett litt lakserolje på en varmet betel blad eller på en steril bomullsdott og legg den på toppen av koke - dette hjelper i å kaste pus ut av koke, noe som reduserer hevelser og raskere helbredelse. Sørg for å erstatte olje-belagt betel blad eller bomull noen få timer. Eller bruke en dråpe tea tree olje direkte på koke hver morgen etter å ha tatt en dusj. Gjør dette hver dag til den infiserte huden er helt leget.

Påfør noen naturlige masser for å hjelpe kurere din koke. Kombiner en teskje melk fløte, en halv teskje av eddik og et dryss av gurkemeie pulver. Bland det hele sammen til deigaktig og legg blandingen på toppen av koke - gjelder dette for 2 til 3 dager før din byll er leget. Du kan også koke en halv kopp vann, tilsett 2 ½ ts maismel og bland til det blir deigaktig. Påfør lim til koke, la den være der i flere minutter og påfør lim når det tørker. En pasta laget av bakken spisskummen frø og vann kan også brukes til å kurere din koke.

Bruk noen blader for behandling. Kok noen persilleblader i tre kopper vann til de blir myke og saftige. Slå av ovnen og ta persille blader ut av det kokende vannet og la dem slå seg ned i en steril beholder for noen få minutter. Når de er noenlunde varmt nok, plassere noen på koke og holde dem på plass ved å pakke området opp med en ren klut. En annen effektiv blad grøtomslag er den hvite kål blad. Bare skallet noen blader av, spesielt de på den indre delen av kål og vaske dem med rennende vann. Klapp dem tørre, plassere dem på kok og pakk dem med en steril bandasje for å holde dem på plass. La bladene der i 30 minutter og deretter erstatte gamle blader med en ny bunke.

Bli kvitt din koke hjelp løk juice eller hvitløk juice. For å gjøre din løk juice, koke noen fersk løk i løpet av få minutter. Etter koking, legg løken på et rent håndkle og presse juice ut. Som for hvitløk juice, skrelle en pære av hvitløk og plassere hver skrellet fedd på en food prosessor. Hold prosessor som kjører inntil hvitløken slå kremet og sil væsken to ganger. Påfør en av disse juice på koke å drenere puss og fremme raskere helbredelse. Du kan også blande begge disse juice i like mengder og bruke den til å koke.

Nipp til noen nyttige drinker for å helbrede din koke. Forbered en kopp fersk bitter gourd, bland den med 1 ts limesaft og fordøye det før du spiser noe. Nippe det sakte. Å drikke denne blandingen vil bidra til å bekjempe bakterier som forårsaker byller på huden din. En annen effektiv naturlig drikke til å behandle din byll er en blanding av bakken muskat og varmt vann. Bland ½ ts malt muskat i varmt vann og drikke dette hver dag inntil byll er helt leget. Du kan også blande varmt vann med en teskje gurkemeie pulver og drikke det tre ganger om dagen til din byll er helt leget.

Prøv andre urte-behandlinger for koker. Kombiner en pulverisert bark av glatte alm med eukalyptusolje og bland dem sammen inntil deigaktig. Påfør blandingen på din koke og dekke det opp med en steril kompress og bandasje. Du kan også steke noen gurkemeie røtter og plassere asken på en kopp vann. Påfør løsningen direkte på koke å drenere puss. En annen effektiv behandling er en blanding av gulrøtter og hvetekimolje. Riv noen friske rå gulrøtter og bland dem med en spiseskje hvetekimolje. Påfør blandingen på kok og la den være der i flere minutter. Deretter erstatte den gamle blandingen med en ny.

Tips og advarsler

  • Sjekk med legen din hvis du koker er altfor store, dype og er manifestert med feber og sterke smerter.
  • Sørg for å holde det infiserte området rent for å hindre bakterier fra å spre nye batcher av byller på huden din. Vask den stadig med anti-bakteriell såpe og regelmessig endre gamle dressinger eller grøtomslag.
  • Drikk mye vann eller juice og spise sunt for å øke immunforsvaret og øke raskere tilheling av din koker.
  • Byller er smittsomt, så ikke prøv å pop dem manuelt. Dette kan spre bakterier på andre mennesker eller på andre upåvirket områder av huden din.