Digidexo.com

Urter brukt for Skin & Tissue Healing

Urter brukt for Skin & Tissue Healing


I århundrer urter har vært brukt for sine medisinske egenskaper i healing hud og vev lidelser. Mange av disse urter og planter som brukes i antikken for sine helbredende krefter er fortsatt brukes i dag i alternativ medisin. Du kan være å finne dem i te, kosttilskudd, aktuelle helbredende kremer, såper og kosmetikk. Naturlige urtebehandlinger gi lindring uten bivirkninger som kan komme med bruk av reseptbelagte medisiner. Urter kan inntas tørket eller fersk, ekstrahert i oljer, salver, tinkturer og komprimerer.

Comfrey

Bruk gunstig urt comfrey å fremme helbredelse til din hud og vev. Comfrey er kjent for sine regenererende krefter og dens evne til å hjelpe skadet vev og hud reparere seg selv raskt. Påfør comfrey som en aktuell salve eller komprimere, eller drikke det som en urtete.

Aloe Vera

Hvis du har brannsår, skrubbsår eller andre vev sår, prøv urten aloe vera til å fremskynde helbredelsesprosessen. Aloe Bladene inneholder en klar gel som brukes som en aktuell salve. Det har evnen til å trenge inn i de dypeste lagene av huden for å fremme hud og vev gjenfødelse. Den grønne delen av bladet som omgir gel kan bli omgjort til en juice eller tørket og tatt i kapsler. For optimal nytte, gjelder aloe vera som en aktuell salve til din brent eller skadet hud.

Calendula

For lindring av utslett og sår, bruker medisinsk urt calendula. Calendula har antivirale og antibakterielle egenskaper, reduserer betennelse og hjelpemidler i healing vev sår. Påfør calendula som en aktuell salve, eller ta som et skjær.

Kamille

Prøv urten kamille for lindring av hud og vev lidelser. Den medisinsk bruk av kamille å behandle et bredt spekter av hudlidelser dateres tilbake til de gamle egypterne. Ifølge University of Maryland Medical Center, har dyrestudier vist at kamille reduserer betennelse, hastigheter sårtilheling og har antibakteriell, soppdrepende og antivirale egenskaper. Masser en aktuell salve som inneholder kamille inn i huden din.

Echinacea

Immun-boosting urt echinacea ble brukt av indianere mer enn fire hundre år siden for å behandle sår og infeksjoner. Ifølge Herb Research Foundation, Echinacea anti-inflammatoriske egenskaper gjør det nyttig i eksterne behandlinger av hudsykdommer som eksem og psoriasis. Knus bladene og gni dem direkte på huden din, eller kjøpe en aktuell krem ​​som inneholder echinacea. Echinacea kan også tas som en urtete eller i kapseltilskudd.

Gullris

Se etter en aktuell krem ​​som inneholder urt oker å gjelde for huden din. Oker har blitt brukt som en medisinsk urt i århundrer for å behandle slow-healing sår og hudsykdommer. Indianere vil koke bladene og bruke dem lokalt som en antiseptisk for å hindre smitte og hjelp i healing. Du kan også lage en urtete med oker.