Digidexo.com

Hvordan kan jeg få et sett med Six Pack Abs?

Hvordan kan jeg få et sett med Six Pack Abs?


The six pack har alltid vært sett på som kronjuvelen i en fysisk fit kropp. Det styrker din kjerne og derfor gjør hele kroppen sterkere. Men, enda viktigere, det forteller verden at, ja, du er en av de få som kan hevde å ha meislet vaskebrett abs. The six pack er ikke så unnvikende som det virker. Med riktig tilnærming og engasjement, kan de fleste alle bygge opp og vise sin egen six pack.

Bruksanvisning

•  La dine magemuskler for å bli sett. Selv om en six pack krever muskelbygging, i noen tilfeller abs bare trenger å bli avslørt. Dette kan gjøres ved å fjerne lag av kroppsfett som skjuler dine magemuskler. Innlemme en fettfattig diett og intens kardiovaskulær trening for din livsstil. Når du har avdekket din abs, kan du begynne å jobbe på six pack.

Bygg din abs. Abs er muskler best trente med repetisjoner fremfor vekt. Det er tre kjernetreningsøvelser at når utført i en syklus ved høye reps, lange intervaller, og minimal hviletid, vil bygge din snart å være six pack. Disse øvelsene er crunches, sykler og planker.

Begynn du treningen syklus med crunches. Ligg flatt på ryggen med knærne bøyd. Med hendene på hver side av hodet (ikke trekke på baksiden) beveger overkroppen mot knærne ved å trekke skuldrene opp fra bakken. Utføre denne bevegelsen sakte og jevnt, slik motstand for å være på dine magemuskler for hele bevegelsen av treningen.

Overgang direkte fra crunches til sykler. Bli liggende på ryggen, men strekker bena rett ut og løfte dem en fot på gulvet (posisjon én). Løft høyre ben mot brystet ved å bøye den på kneet. Samtidig løfte overkroppen opp fra gulvet ved å trekke høyre albue for å møte høyre ben på midten av kroppen din. Tilbake til posisjon en og utføre samme bevegelse med det motsatte ekstremiteter.

Overgang direkte til planker. Ligg på magen og rekvisitt du overkroppen opp på underarmene. Prop du underkroppen opp på tuppen av tærne. Hold kroppen din så plant som mulig ved å bære det meste av press på deg magemuskler. Hold denne posisjonen så lenge som mulig.

Finn et rep count (minst 20) som lar deg utføre hver øvelse uten å mislykkes. Hvile etter hver syklus, og fortsette syklusen i minst 20 minutter, tre ganger i uken. Som abs bli sterkere, øke lengden på treningen, så vel som sin frekvens i løpet av uken. Forpliktelse til dette regimet --- sammen med et sunt kosthold --- vil lede deg til ditt sett med seks pack abs.