Digidexo.com

De beste måtene å bruke Muscle Milk

De beste måtene å bruke Muscle Milk


Protein shakes er et nyttig ernæringsmessige verktøy for kroppsbyggere og vektløfting. De er praktisk - vanligvis tilgjengelig i lett-å-butikken pulver eller single-serving flytende form - og tilby et måltid-størrelse mengde både protein og kalorier i en enkel servering. Muscle Milk, en populær merkevare av protein shake, kommer i flere smaker, og er funnet på nesten alle mega-butikkens vitamin eller supplement delen.

Morning Shake

Du kan konsumere Muscle Milk umiddelbart etter å ha våknet opp. Ifølge The Fitness Nerd på AnswerFitness.com, kan drikke en proteinrik shake tidlig på morgenen hjelpe de som ønsker å bygge muskelmasse. Siden du ikke har hatt et måltid som inneholder protein siden forrige natt, kan kroppen begynne å bryte ned muskler for drivstoff i morgen. Muscle Milk fylles butikken av protein for kroppen å bruke.

Post-Workout Shake

Fitness Nerd anbefaler å drikke protein shakes umiddelbart etter en treningsøkt. Ved å følge din vekt trening med shake, muskler er i stand til raskt å absorbere og utnytte protein for å bygge muskler som ble skadet under treningen. Dette stimulerer muskelvekst og en økning av styrke som muskelfibrene reparere seg selv. Dessuten kan en vektløfter umiddelbart fylle eventuelle væsker etter trening med en Muscle Milk eller generell protein shake.

Etter-Meal Shake

Ifølge Sherdog.com, drikke en protein shake etter et måltid er en fin måte å pakke på ekstra kalorier, siden drikker en glassful av en shake er lettere enn å spise en ekstra 500 kalorier av middag. Siden kroppsbyggere som ønsker å øke massen trenger flere daglige kalorier, er dette en nyttig måte å få en liten kalori kanten.

Dessert eller frokost Smoothies

Du kan bruke Muscle Milk pulver som en ingrediens i kalde dessert eller frokost smoothies og legge til andre ingredienser som fersk og frossen frukt, havregryn, nøtter og kaffe. Den offisielle Muscle Milk hjemmeside (cytosport.com) og TrulyHuge.com begge har smoothie oppskrifter tilgjengelig for visning.

Pannekaker

Også på Muscle Milk og TrulyHuge.com oppskrift sider er oppskrifter på pannekaker som har Muscle Milk pulver. Pannekaker er generelt karbohydrat-rik frokost elementer, og infusjonen Muscle Milk inn i dem øker protein teller - en ønskelig ting for kroppsbyggere og vektløfting.