Digidexo.com

Diett for Graves sykdom ophthalmopathy

Graves sykdom er en skjoldbrusklidelse at i noen tilfeller påvirker øynene. Det er to hoved kosttilskudd hensyn som bør være priset inn i kostholdet til et individ med Graves ophthalmopathy. En er bestemmelse av riktig jod inntak, som jod-rike næringsmidler påvirker overproduksjon av skjoldbruskkjertelen. For det andre, fordi dette er en stoffskiftetilstand, kan behandlingen av sykdommen fører til å spise store mengder mat med liten vektøkning.

Mat som inneholder jod

Matvarer som er rike på jod innhold er salt, iodized, fagorganiserte, krydret og solen fordampet; drikkevann; tare; blekksprut; krabber; såle; muslinger; reker; hai; havabbor, hummer; østers; red snapper; biff lever; Tyrkia; kylling; lapskaus kjøtt; hamburger; asparges; brokkoli; hvit løk; mais; rosenkål; erter; tomater; Idaho poteter; gulrøtter; grønne bønner; spinat og ocre. Disse matvarer trenger ikke å være helt unngås, men bør tas i betraktning som de kan påvirke sykdommen progresjon.

Ting du bør unngå

Alkohol, røyking, koffein og overprocessed matvarer bør unngås. Sistnevnte effekter på immunsystemet. Alkohol, røyking og koffein har bivirkninger for friske mennesker, slik at i tilfelle av Graves sykdom, har deres virkning vist seg å forverre tilstanden.

Andre hensyn

Graves sykdom påvirker det endokrine systemet, og de som er diagnostisert må vurdere sitt kosthold som sykdommen kan føre til lettere vektøkning med mindre mat. Et sunt kosthold og porsjonskontroll bør iverksettes for å unngå uønsket vektøkning.