Digidexo.com

Hvordan virker visine fungerer?

Hva er visine?

Visine er en merkevare av øyedråper opprinnelig distribuert av Pfizer, men er nå produsert av Johnson & Johnson. Visine er tilgjengelig på ditt lokale apotek eller matbutikk, og brukes til å behandle irritasjon i øynene. I motsetning til de fleste andre øyedråper, betyr visine ikke krav på å faktisk berolige øyet. Visine er i hovedsak et produkt for folk som får røde, blodskutte øyne og ønsker å begrense sitt utseende. Hvis du har en alvorlig øyelidelse, se en øyelege. Ikke la en øyelidelse gå ubehandlet, som det kunne være alvorlig. Ikke behandle rosa øye eller andre smittsomme sykdommer med visine. Visine er ikke et medikament - det er bare en kosmetisk løsning.

Hvordan virker visine fungerer?

De to virkestoffene i visine er tetrahydrozoline hydroklorid og kaliumklorid. Tetrahydrozoline hydroklorid er en vasokonstriktor, forårsaker blodkarene seg sammen. Hvis du har røde, blodskutte øyne, blodårene i øynene dine er irritert, eller nivået av blod i blodårene i øynene dine er å pumpe en større mengde blod enn vanlig. Ved å sette flere dråper visine i dine øyne, vil tetrahydrozoline hydrochloride constrict blodårene i øynene, noe som gjør dem ikke så synlig. Visine hjelper ikke noen medisinske tilstander, så ikke bruk visine hvis du har røde øyne på grunn av en irritasjon eller infeksjon.

Andre bruksområder for visine

Visine, med sine vasoconstrictive egenskaper, er også effektiv for bruk på røde merker på huden. Hvis du har en kvise eller rød flekk som er spesielt merkbart, suge en bomullsdott i visine og gjelder for det berørte området for et minutt. De anti-rødhet resultater kan ikke vare lenge, men vil gi deg en midlertidig løsning for noen røde flekker på ansiktet ditt.
Det er et rykte om at å sette et par dråper visine vil føre en person til å ha diaré. Inntak visine, derimot, kan gjøre en person voldsomt syk. Hvis du får i deg visine uhell, kontakt Gift umiddelbart.