Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Glaukom Symptomer

Hvordan gjenkjenne Glaukom Symptomer


Grønn stær er en sykdom som forårsaker skade på synsnerven, som er den viktigste nerve funnet i øyet. Synsnerven viktigste funksjon er å sende elektriske overføringer til hjernen, slik at denne type skade vanligvis fører til alvorlige problemer med synet, og til slutt blindhet. Ofte er det ingen symptomer assosiert med glaukom før sykdommen har allerede forårsaket store skader, men det er visse tidlig varsling tegn du kan være i stand til å gjenkjenne for å sikre at du får medisinsk behandling så snart som mulig.

Hvordan gjenkjenne Glaukom Symptomer

•  Legg merke til noen problemer du opplever å justere øynene dine til å se skikkelig i ulike situasjoner, for eksempel i mørket eller i svært lyse omgivelser. Hvis øynene ser ut til å ha en uvanlig mengde problemer hensiktsmessig justering av mengden av lys i forskjellige situasjoner, kan det være relatert til symptomer på glaukom. Økt følsomhet for sterkt lys generelt og eventuelle tilknyttede blinker eller skjeling kan også være relatert til glaukom.

•  Legg merke til eventuelle endringer i det fysiske utseende av øyet som kan være symptomatisk for glaukom. Relevante fysiske advarsel tegn på at du kan være i stand til å gjenkjenne ved å se i speilet er endringer i fargen på iris og røde, hovne eller crusted øyelokk. Disse typer symptomer er vanligvis ledsaget av smerter i øynene og de omkringliggende områdene av ansiktet.

tas hensyn til alle ubehagelig fysiske fornemmelser som du opplever i eller rundt øynene, da de kan være relatert til glaukom. Dreven vanning eller rive opp av øynene er ofte forårsaket av glaukom og bør undersøkes av en medisinsk faglig hvis symptomene vedvarer i mer enn noen få dager. I kontrast, kløe, svie og altfor tørre øyne er også ofte forårsaket av symptomer på glaukom og bør tas svært alvorlig.

Vurdere noen spesifikke komplikasjoner som du lider med din visjon. Problemer med synet ditt er trolig å være den første advarsel tegn på glaukom, og kan være en indikasjon på at irreversibel skade allerede har oppstått. Vanlige symptomer på glaukom relatert til tap av syn som du kan være i stand til å gjenkjenne relativt lett ser Darks flekker, spesielt i sentrum av ditt syn, forvrengt eller bølgete linjer og ghost-lignende effekter.

Søk nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du opplever plutselig tap av synet på ett eller begge øyne, som det kunne være forårsaket av alvorlige komplikasjoner glaukom. Brå utbruddet av slørete og tåkete syn eller den raske utseende glorier av lyse flekker bør også behandles raskt.

Hint

  • Det er ekstremt viktig å være på utkikk etter noen indikatorer på glaukom og straks oppsøke lege for nærmere undersøkelse dersom du mistenker at du kan være i fare for sykdommen.