Digidexo.com

Hvordan få en Eye Patch

Hvordan få en Eye Patch


Lapp over et øye er en patch stor nok til å dekke en persons øyne. Det er sikret på plass av et stykke av elastisk som går rundt baksiden av hodet, fra den ene side av den til den andre. Dette stykke elastisk lar deg justere øyelapp og hold det på plass. Øyelapper er nødvendig når du skader øyet å gi det tid til å gro. Øyelapp kan også brukes av personer som har mistet et øye. Hvis du oppdager at du er i behov av en øyelapp, vil det ikke være så vanskelig å finne en.

Hvordan få en Eye Patch

•  Spør din øyelege for å gi deg en lapp. Øyelegen har trolig en gruppe med øyelapper i hennes kontor. Siden øyelapper ikke koste så mye, du har en stor sjanse til å få en gratis bare ved å spørre.

Eller kjøpe en øyelapp. De er tilgjengelige i apotek, og også på nettet. Kostnaden varierer fra $ 3 til $ 20, avhengig av kvaliteten av øyet plasteret. Du trenger ikke en dyr øyelapp hvis du vil bare bruke den for et par uker. Hvis du trenger en øyelapp i årene som kommer, så er det verdt å investere pengene dine i.

Eller kontakte forsikringsselskapet for å finne ut om de vil gi en øyelapp for deg. Gjør dette før du bestiller øyelapp i tilfelle de nekter å dekke kostnadene. Noen forsikringer kan dekke øyelapp hvis det er et medisinsk problem, men ikke hvis det er et kosmetisk problem. Du må også finne ut om forsikringsselskapet sender en øyelapp, eller om de bare vil refundere deg etter at du kjøper en.

Lag din egen øyelapp hjemme. Skjær to identiske sirkler av svart stoff eller filt, noe som gjør dem store nok til å dekke øyet. Mål hodet og skjær et stykke elastisk slik at den passer. Plasser den ene ende av den elastiske inn mellom de to stofflagene på venstre side. Sving elastisk rundt og plasserer den andre enden av den elastiske inn mellom de to stofflagene på høyre side. Bruke superlim for å lime den elastisk og biter av filt sammen. Når limet drys du kan bære den øyelapp.

Hint

  • En øyelege kan foreslå en øyelapp å behandle amblyopi ("lat øye") hos barn.