Digidexo.com

Hvordan få en Deer Tick hodet ut

Hvordan få en Deer Tick hodet ut


Deer flått, i motsetning til sine større kolleger, skjule enkelt på klær eller kjæledyr. De små skadedyr bære Lyme eller andre sykdommer og sende dem til deg av gravende inn i huden og suger blod. For å fjerne hjort krysser vellykket krever fjerning av hodet. Hjort flått holder standhaftig til deres host så plukke på det kan bare fjerne kroppen. Bruke de riktige teknikker og verktøy for å fjerne flått fra din body.If ikke utføres riktig, kan hodet inni huden og bli infisert.

Hvordan få en Deer Tick hodet ut

•  Hold en pinsett over en vask og hell hydrogen peroxide over dem. Ikke tørk pinsett.

Skyv en av pinsett under flåtten kroppen med den andre pinsett øverst. Knip pinsett sammen der flåtten går inn huden din, unngå oppblåst mage. Klemming flåtten magen kan bare fjerne liket med hodet begravd i huden din.

Trykk på pinsett godt som du sakte trekker flåtten ut. Trekk flåtten rett så hele hodet kommer ut.

Undersøk flåtten etter å trekke den ut for å sikre at hodet fortsatt festet. Du kan oppleve en liten flekk av huden festet til flåtten som normalt betyr at du har fjernet hodet vellykket.

Plasser flåtten i en forseglet pose og lagre i fryseren i to uker. Flåtten kanskje trenger å bli undersøkt senere hvis du utvikle problemer fra flåttbitt.

Vask bite området med såpe og vann. Skyll grundig og tørk. Spre en antibiotisk salve over bittet området.

•  Undersøk bite området for de neste to ukene og kontakt legen din hvis den blir infisert eller et utslett eller sirkel utvikler rundt den.

Hint

  • Sjekk klær for flått spesielt etter å ha gått i høye ugress eller skog i løpet av flåttsesongen.
  • Gi ditt kjæledyr en loppe og krysser bad annenhver uke i løpet av flåttsesongen.
  • Avstå fra å brenne flåtten eller bruke neglelakk for å kvele den.