Digidexo.com

Lav protein diett for nyre infeksjoner

Som en av de viktigste avgiftning organer i kroppen din, nyrene er under en konstant belastning å skylle urenheter fra kroppen din, bevare din generelle helse. Hvor noe er galt med nyrene dine, enten gjennom infeksjon eller kronisk sykdom, lønner det seg å gi dem en liten pause ved å tilpasse inntaket til å redusere sine totale arbeidsmengden. Redusere forbruket av protein, den viktigste kosten stressor for nyrene, er en levedyktig strategi for å tilrettelegge for rask helbredelse.

Lavt protein Basics

Sette en rimelig protein taket bør være ditt første skritt når vedta en lav protein diett for å bekjempe nyre infeksjoner. Ifølge ekspertene på Medline Plus, er den normale anbefaling for daglig protein inntak for personer med nyreproblemer en ganske beskjedne 0,6 gram per kilo kroppsvekt. Når konvertert til pounds, oversetter dette til om lag 0,27 gram protein per kilo kroppsvekt. Således, en 200-lb. Mannen ville henvise hans daglige inntak av protein til en ydmyk 54 gram, mens en 120-lb. kvinne ville forbruke 32,4 gram per dag.

Protein Content

Forstå proteininnholdet i ulike matvarer for å unngå utilsiktet overstiger den daglige grensen. Når det kommer til høyt proteininnhold, de største lovbrytere er kjøtt, etterfulgt av meieriprodukter. Samtidig unngå overforbruk av både kjøtt og meieriprodukter vil gå en lang vei mot å møte målet ditt, andre matvarer inneholder spor av protein også. Disse matvarer inneholder nøtter, belgfrukter, frø, korn og noen frukter og grønnsaker. Kort sagt, må du undersøke næringsinformasjon for alt du spiser til riktig følge en lav-protein diett.

Kostanbefalinger

Som frukt, grønnsaker og korn har en betydelig lavere mengde protein enn andre elementer, bør disse danner hoveddelen av kostholdet ditt. Seksti prosent eller mer av hvert måltid bør bestå av frukt, grønnsaker og helkorn. Omtrent 20 til 30 prosent bør bestå av sunne umettede fettsyrer, slik som de som finnes i olivenolje eller jordnøttolje. De resterende 10 til 20 prosent bør brukes til å møte dine daglige protein grensen. Husk at du ikke skal gjøre kroppen din noen tjenester ved underconsuming protein, så ikke tro at du kan få et forsprang ved å spise godt under grensen. Kroppen krever protein for celle bygging og reparasjon, så gi det med den grunnleggende byggesteinen i livet for å sikre optimal helse på lang sikt. Generelt sett bør menyelementer kommer fra sunne, naturlige kilder, så kuttet ut alt forbruk av sukker, alkohol, hvitt mel og bearbeidet mat mens du er på en lav-protein diett.