Digidexo.com

Hvordan Slipp Vannretensjon

Hvordan Slipp Vannretensjon


Vannretensjon, også kjent som væskeretensjon, har å gjøre med en øket og unormal mengde væske og vann i kroppen, som oftest i hjerte, lunger og nyrer, og i bena. Frigi overflødig vann er nyrene 'jobb. Kroppen bruker en meget høy teknisk gruppe hormoner som kalles prostaglandiner for å holde væske i kroppen nivå. Hvis du ikke drikker mye væske i løpet av en dag, vil kroppen beholde væske, og du vil ikke urinere så mye forårsaker vannretensjon.

Hvordan Slipp Vannretensjon

drikke seks til åtte glass vann per dag. Dette kan høres forvirrende fordi du prøver å slippe vann oppbevaring i stedet for å fylle opp på det, men når du drikker mer vann, vil kroppen frigjøre mer vann og ikke lagre så mye. Forbruket av annen væske kan øke inntak av natrium, forårsaker ødem å bli verre.

Skjær ut high-natrium matvarer fra kostholdet ditt. For mye salt fører til høyt blodtrykk, noe som fører til hevelse i hender og føtter. Kutte ned på natrium er ekstremt vanskelig å gjøre fordi de fleste matvarer gjør faktisk inneholder natrium, men det er lav natrium matvarer tilgjengelig i din lokale matbutikk. Unngå ferdigmat, for eksempel hermetisert suppe, TV middager og pizza, som ofte inneholder mye natrium.

Øk frukt og grønnsaker inntak. Visse matvarer har vanndrivende egenskaper som hjelper med å slippe vann oppbevaring, noen av disse matvarer inneholder selleri, løk, hvitløk, kål, mais og druer.