Digidexo.com

Herbal Behandling for Psoriasis artritt

Psoriasis artritt er en smertefull og noen ganger ødeleggende form for leddgikt. Personer som har psoriasis har høy risiko for å pådra psoriasisartritt. Symptomene er smertefulle og hevelse ledd. Det kan ramme alle deler av kroppen din, ifølge Mayo Clinic. Psoriasis og psoriasisartritt har fakkel-ups og perioder med remisjon. Herbal rettsmidler samt kosttilskudd tiltak kan bidra til å lindre mange av de smertefulle symptomer. Til dags dato er det ingen kur for alle forholdene.

Alternatives

Helsepersonell generelt forskrive ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen. Mange kosttilskudd og urter kan brukes sammen med disse over-the-counter narkotika. Glucosamine and chondroitin har blitt funnet nyttig for smertelindring og stivhet. Fiskeoljekapsler brukes til å lindre smerten med sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Dietary Tiltak

Spise en diett høy i anti-inflammatoriske matvarer for psoriasisartritt kan lette smerter og stivhet. Spis mye fisk som laks, tunfisk og sardiner som er høy i omega-3 fettsyrer og masse ferske råvarer og hele korn fiber. Mange matvarer forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel meieriprodukter, sukker, soya, egg, sitrusfrukter, skalldyr, alkohol og koffein. Prøv disse matvarene en om gangen for å se om du har en negativ reaksjon. Natt skygge grønnsaker kan også opprette en allergisk reaksjon for leddgikt pasienter, som er poteter, tomater, aubergine og paprika.

Urter

Svart cohosh er kjent som en kraftig middel, og kan være nyttig i behandling av leddgikt. Det kan også forbedre fordøyelsessystemet og øke appetitten. Selleri frø brukes som en anti-inflammatorisk og kan redusere svelling. Feverfew har blitt brukt til å behandle smertefulle migrene og vil bidra til å lindre noen av de smertefulle symptomer. Bogbean er også en behandling som brukes for psoriasisartritt som stimulerer fordøyelsessystemet. Sjekk med din helse profesjonell før du tar urter og kosttilskudd for å sikre at de ikke skaper en reaksjon med noen reseptbelagte legemidler du kan ta.

Kinesiske urter

Kinesisk medisin, som er basert på energiflyten i kroppen, inneholder urter, meditasjon, massasje og accupuncture. Noen av de aktuelle urter er nattlysolje, tea tree olje, emu olje og capsaicin, som en ingrediens som finnes i Cayenne Peppers. På nettsiden psoriasis.org noen personer med psoriasisartritt som hadde accupuncture behandlinger funnet noen smertelindring.