Digidexo.com

Detox Foot Urter Informasjon

Opprinnelsen til foten detox er forankret i asiatisk medisin. Soaking føttene i varmt, urt-tilført vann er en gammel praksis som frisker opp kropp og ånd. I moderne tid er selvklebende pads som inneholder ulike urter og mineraler som brukes til å oppnå lignende effekter.

Funksjon

Foot avgiftningsprosesser stimulere blodsirkulasjonen og svette i føttene. Ifølge produsenter som Jadience, fot avgiftning re-balanserer chi, fjerner giftstoffer fra blodet og lymfe og fremmer helse og trivsel.

Metoder

To store metoder brukes i foten avgiftning. Føttene kan bli dynket i et fotbad som inneholder vann, mineraler og ulike urter i 20 til 30 minutter, eller selvklebende pads som inneholder urter og mineraler kan brukes til fotsålene i åtte til ti timer.

Urter

En rekke urter er brukt, inkludert melk tistel, grapefrukt, grønn te, dokudami (Houttuynia cordata) og loquat blad (Eriobotrya japonica). Andre plantebaserte materialer er brukt i DETOX pads som tre eddik, ingefær og malt chili peppers.

Krav

Uttalelser i favør av foten avgiftning på Ion Chi nettstedet omfatte kravene til økt energi, mer avslappet søvn og forbedret mental outlook. Brukere av Ion Chi patcher og Ionic Detox fotbad rapporterer en reduksjon av smerte, men arrangører er nøye med å påpeke at materialene som brukes i foten avgiftning ikke er godkjent av FDA.

Scam eller Cure?

Så langt er det lite bevis som støtter produsentenes terapeutiske påstander. Stephen Lower, Ph.D. analysert prosessen som brukes i de ioniske fotbad og demonstrert at giftstoffene "utpakkede" genereres av elektroder som brukes i foten bad seg selv.