Digidexo.com

Hvordan leges med polaritet

Hvordan leges med polaritet


Hvis du er interessert i alternative former for medisin og liker å jobbe med hendene, vil du kanskje vurdere å bli en polaritet terapeut. Polaritet terapeuter mener at smerte er forårsaket av blokkeringer i kroppen som forstyrrer kroppens naturlige flyten av energi. Polaritet terapeuter arbeide med hendene for å lindre disse blokkeringer ved å stimulere kroppens muskler og ømme områder. Å bli en polaritet terapeut er ikke så vanskelig, men det krever at du å bli sertifisert.

Bruksanvisning

•  Finn en skole som spesialiserer seg på trening fysioterapeuter i polaritet. Den amerikanske Polaritetsterapi Association (APTA) har en liste over godkjente skoler i hver stat tilgjengelig på sin hjemmeside.

•  Reise til skolen du ønsker og be om å sitte i på en student treningsøkt. Sittende på en session kan hjelpe deg å avgjøre om du liker læreplanen og ønsker å gå på den skolen.

Meld deg på skolen av ditt valg, og ta de klassene som kreves for sertifisering. Dersom skolen du oppgraderer fra er APTA-godkjent, vil du bli en amerikansk polaritet Practitioner eller et registrert polaritet Practitioner i øynene av APTA. Hvis du ønsker å bli en offisiell medlem av APTA, må du sende inn en søknad.

Finn et sted å arbeide. Du kan utføre polaritet terapi i ditt eget hjem eller i hjemmet til kunder, eller du kan leie kontorlokaler.

Snakk med med klienten før behandlingen begynner å lære hvilke problemer klienten opplever og å la kunden vet hva du kan forvente under behandling. Sørg for at din klient er avslappet og komfortabel rundt deg, fordi du skal berøre klienten din kropp med hendene hele økten.

Pass på at din arbeidsplass er stille og rolig. Polaritetsterapi handler om avslappende muskler og sinn, slik at energien kan flyte gjennom kroppen fritt. Når klienten er avslappet, fortsette med polariteten behandling.

Lag en pamflett å la kundene dine vet hva du kan forvente etter en behandlingsrunde. Advare dem om at noen ganger smertene vil øke før det blir bedre. Hvis det er nødvendig, gi dem en liste over foreslåtte diett justeringer og øvelser til hjelp i deres utvinning.