Digidexo.com

Hvordan justere en Goodnight 420/425 Series CPAP Machine

De fleste justeringer er gjort i Goodknight 420/425 serien CPAP maskiner er gjort av Puritan Bennet, produsenten av maskinen. Det setter maskinen til innstillingene som er foreskrevet i legens ordre og kan bare endre dem hvis legen endrer rekkefølgen. Du har muligheten til å endre den opprinnelige levere nivå for å gjøre det lettere å sovne med mindre press og støy. Dette er en rask og enkel prosess, og trykket vil øke i inkrementer over tid inntil foreskrevet nivå er nådd.

Bruksanvisning

•  Plugg inn og slå på CPAP-maskin. Denne prosessen fungerer best hvis det er gjennomført like før du går i dvale, mens du er i seng.

Trykk på "Information Access" knappen på enheten gjentatte ganger til skjermen viser startrampen trykket. Det vil vise to retningspiler, en som peker opp og en som peker ned. En "P" vil også bli vist sammen med en trekant med toppen pekte på nederst til høyre.

Vri trykket ned ved å trykke på "Ramp" -tasten eller opp ved å trykke på "ON / OFF" -tasten. Fortsett å justere nivået til det er behagelig for deg å sovne. Trykk på "Information Access" knappen igjen når du finner det nivået som passer best for deg.

Trykk på "Ramp" -knappen for å starte ramping prosessen. Dette kan gjøres når du går til sengs, eller hvis du våkner midt på natten. Det vil flytte trykket til ønsket startnivå.