Digidexo.com

Percocet Effects

Percocet er en oksykodon-basert medikament som brukes til å avlaste moderat til alvorlig smerte i brukere. Mens stoffet har blitt kjent for å være svært effektive i foreskrevet brukere, har sin smerte ledelse evner også gjort det til et populært, mye-advart-mot valget som et rusmiddel. Som med alle smertestillende medikamenter, kan en rekke bivirkninger oppstå ved bruk Percocet.

Vanlige bivirkninger

En rekke bivirkninger har blitt forbundet med ved hjelp av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene inkluderer følelser av svimmelhet eller tretthet, mild kvalme, oppkast, forstoppelse, urolig mage, tørr munn, og tåkesyn. Selv om disse er ansett som de mest vanlige bivirkningene av stoffet, de bare påvirke et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også noen alvorlige bivirkninger som har blitt rapportert av noen brukere. Disse bivirkningene inkluderer langsom hjerterytme, grunne pust, besvimelse, følelse av svimmelhet, forvirring, uvanlige tanker og atferd, anfall, magesmerter, tap av matlyst, mørk urin, leire-farget avføring og gulfarging av hud og øyne. Disse bivirkninger er også ekstremt sjeldne og bare påvirke et lite antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Percocet kan forårsake bivirkninger som kan svekke din reaksjonstider og tenkeevne, så avstå fra å drive noen form for maskiner (inkludert en bil) før virkningene av stoffet slites av. Ikke bruk Percocet hvis du er allergisk mot Tylenol eller oksykodon. Stoffet bør bare brukes av personen med resept og bør aldri bli gitt til noen andre, spesielt de med en historie med rusmisbruk eller rusavhengighet.

Usage

Ta medisiner direkte som foreskrevet av lege, og aldri i høyere doser som det kan føre til alvorlige langsiktige skader på leveren din. Percocet kan også føre brukerne til å vise uvanlige resultater mens du tar en urinprøve, så kan du fortelle legen som utfører testen før du fortsetter. Hvis du skal ha noen form for kirurgi, forteller kirurgen om din Percocet resept, så du må kanskje slutte å bruke for en kort periode etter operasjonen.

Advarsel

Hvis du opplever noen av bivirkningene som er nevnt i denne artikkelen, kan du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.

Hvis du overdose på medisiner, ta kontakt med en lokal Giftinformasjonssentralen umiddelbart og leder direkte til legevakten.

Percocet er ment for reseptbelagte bruk, og skal aldri brukes som et rusmiddel.