Digidexo.com

Klem Grip Ball for Øvelser

Enten du ønsker å styrke din grep eller bare lette noe stress, kan en squeezable stress ball gjøre utslaget. De er til og med foreskrevet av leger, ikke bare for å lindre stress, men å gi terapi i behandling av carpal tunnel syndrom, Bells parese og leddgikt og i utvinningen fra hånd kirurgi.

Betraktninger

De fleste squeezable stress baller er billig, noen så lite som $ 5. De er ikke alltid formet som en ball og kan finnes i andre interessante figurer. De fleste er laget med skumgummi, men de er beregnet for terapeutisk bruk inneholder ofte gel av forskjellig tetthet eller til et fint pulver som har et gummibelegg som en ballong. Du kan også lage din egen stress ball hjemme ved å fylle en liten ballong med natron. Vær oppmerksom på, kan imidlertid at gel eller pulver stress baller bryte, så hvis du oppdager eventuelle lekkasjer eller svake punkter som begynner å dukke opp, bør du kaste den ut og få en ny. På grunn av denne faren, unngå å klemme en stress ball over en datamaskin tastatur.

Det er lett å se hvordan en øvelse ball kan bidra til å styrke muskler, leddbånd og sener i hånden, men hvordan disse ballene jobbe redusere stress? Du opplever muskelspenninger når hånden din er slått inn i en knyttneve, men når du slipper grepet, er muskelspenninger også utgitt. Stress baller kan hjelpe refokusere din energi og senke blodtrykket. I forskning publisert i American College of Sports Medicine, folk som gjorde hånd-grep isometrisk trening som stress ball gir hadde en gjennomsnittlig blodtrykksreduksjoner på 12,5 systolisk og 14,9 diastolisk.

Hvordan bruke Grip Squeeze Ball

Du kan bruke en stress klemme ball omtrent hvor som helst, mens du ser TV, ridning i en bil eller sitter foran datamaskinen hjemme eller på jobb. For å finne ut hvor hardt du bør presse ballen generelt, presse så hardt som du er i stand for et sekund og få en følelse for maksimal, eller 100 prosent, klem press. Deretter kan du prøve å klemme på om lag 30 prosent av det maksimale trykket, som er målområdet. Til å begynne ditt treningsprogram, presse ballen i 10 til 20 ganger på rad, og deretter la armen hvile i noen minutter før du gjentar med et annet sett med 10 til 20 repetisjoner. Din nåværende styrkenivå vil avgjøre hvor mye du kan trygt gjøre.

Etter hvert som du blir sterkere, presse ballen så hardt som mulig mens du teller til fem og slipp, og legger mer tid i hver økt. Med mindre du arbeider med en bestemt skade på ene siden, sørg for at du jobber hver hånd like. Legg merke til at underarmene kan såre litt i starten, men det bør bli lettere. Hvis hendene dine føles for stiv eller smertefullt, kan det være lurt å veksle trene annenhver dag.

Her er noen alternativer til å bare klemme på ball: Klem den mellom tommel og hver finger, ett par tommelfinger / finger om gangen til du har brukt alle fire kombinasjoner; ruller ballen mot et bord med hånden flat; med begge hender, vri ballen som en krukke lokk i hver retning; bruke begge hender til å dra forsiktig i endene av ballen vekk fra hverandre.